visual verkoopbegeleiding

verkoop­begeleiding

Damstad | Gaikhorst

EEN aanpak ZOALS JE deze MAG VERWACHTEN

Dé Amsterdamse makelaar met hands-on mentaliteit en jarenlange kennis van de markt voor de verkoop van jouw woning.

Voor de verkoop van jouw woning bieden wij je goede voorlichting en een heldere aanpak. Natuurlijk leveren we ook op dit gebied maatwerk en bepalen we in overleg met jou de te hanteren vraagprijs en verwachte opbrengst, de doelgroep, de presentatie en verkoopprocedure van de woning en de bezichtigingsmogelijkheden. Tot en met de overdracht bij de notaris worden alle zaken voor je geregeld zodat je zekerheid hebt dat de verkoop van je woning optimaal en prettig wordt afgewikkeld. Precies wat jij nodig hebt in deze markt. 

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Verkoop

9.5

We hebben een hele goede ervaring met Damstad | Gaikhorst. Zonder hun deskundige hulp was het nooit gelukt om ons droomhuis te kunnen kopen. Met no-nonsens snel schakelen en bescheidenheid is het gelukt. Zeker een aanbeveling!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Eksterlaan 2

Heel fijn om wederom via Damstad - Gaikhorst een huis te hebben gekocht. Deskundig advies, sterke communicatie en ondersteuning bij alle vragen! Echt meer dan aan te raden!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Vlasdonk 1

Altijd bereikbaar als je een vraag hebt of ergens advies over wilt hebben. Komt netjes afspraken na. Als je een makelaar zoek ben je hier aan het goede adres. Tevens is de financieel adviseur in dit pand ook een aanrader ! Paul en Lia heel erg bedankt!

-Mevr. Michelle van Klaveren (zoeken en aankoop) - Preludeweg 548

Contact met Anke Knottenbelt was vanaf het begin prima. Anke begreep heel goed wat wij zochten. Anke gaf goede adviezen en was proactief in het aandragen van mogelijkheden in de omgeving waar wij op zoek waren naar een andere woning.

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Bekijk alle ervaringen

presentatie

De juiste strategie

Bij de verkoop van je woning is het van belang de juiste verkoopstrategie te volgen en een realistische vraagprijs te hanteren zodat een optimale opbrengst behaald wordt. Zo wordt je woning getoond via Funda.nl, onze sociale media en spreken wij veel met collega’s van andere makelaarskantoren.

Maak een afspraak