visual verkoopbegeleiding

verkoop­begeleiding

verkoop­begeleiding

Damstad

EEN aanpak ZOALS JE deze MAG VERWACHTEN

Dé Amsterdamse makelaar met hands-on mentaliteit en jarenlange kennis van de markt voor de verkoop van jouw woning.

Voor de verkoop van jouw woning bieden wij je goede voorlichting en een heldere aanpak. Natuurlijk leveren we ook op dit gebied maatwerk en bepalen we in overleg met jou de te hanteren vraagprijs en verwachte opbrengst, de doelgroep, de presentatie en verkoopprocedure van de woning en de bezichtigingsmogelijkheden. Tot en met de overdracht bij de notaris worden alle zaken voor je geregeld zodat je zekerheid hebt dat de verkoop van je woning optimaal en prettig wordt afgewikkeld. Precies wat jij nodig hebt in deze markt. 

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Verkoop

9.5

Great contact with the agent, fully serviced. Knowledge about the market and reliable! Absolutely recommend agency!

We used Damstad both for buying and selling. They are great and super hands on. Our house was sold within 10 days. Would much recommend.

Zeer fijne samenwerking met Damstad makelaars en in het bijzonder Maurizio Hessels in het verkooptraject van mijn appartement. Maurizio beschikt over ruime ervaring en marktkennis wat resulteert in realistische verwachtingen. Maurizio brengt rust in het proces, denkt goed mee en heeft een hands-on, servicegerichte aanpak. Ik beveel Damstad van harte aan!

Professional team and services with many years of experience. Helpful to provide you with information you need. I’m sure you will be at the good hands.

Paul Gaikhorst van Damstad makelaars heeft de verkoop van mijn huis deskundig en vertrouwenwekkend begeleid. De communicatie was altijd heel duidelijk en prettig. We hebben hem al vaker ingeschakeld en steeds tot volle tevredenheid.

De verkoop van onze woning werd goed begeleid door Maurizio. Het is een rustige man met liefde voor zijn vak. Zelfs in de avonduren of weekenden staat hij je te woord indien nodig. Wij zijn zeer tevreden.

Een kundige makelaar met veel marktkennis. Goed en snel contact, wat prettig is tijdens dit proces.

Bekijk alle ervaringen

presentatie

De juiste strategie

Bij de verkoop van je woning is het van belang de juiste verkoopstrategie te volgen en een realistische vraagprijs te hanteren zodat een optimale opbrengst behaald wordt. Zo wordt je woning getoond via Funda.nl, onze sociale media en spreken wij veel met collega’s van andere makelaarskantoren.

Maak een afspraak