visual veilingen

Veilingen

Veilingen

een alternatieve aanpak

aan- en verkoop via de veiling

Wij begeleiden onze opdrachtgevers - zowel particulier als professioneel - bij het aan- en verkopen van beleggingen, ontwikkelingslocaties of van een uitzonderlijk object voor eigen bewoning.

Als Amsterdams makelaarskantoor bieden wij een compleet dienstenpakket aan waaronder vanzelfsprekend ook het aan- en verkopen via de Eerste Amsterdamse: al sinds 1860 het belangrijkste Nederlandse veilinghuis voor onroerende zaken. 

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

Zeer goede service en vriendelijk. Denkt goed mee, bereid een stapje harder te lopen. Zeker een aanrader voor Amsterdam.

Het team was tijdens het hele proces goed bereikbaar, vriendelijk en zeer kundig. Erg prettig om mee samen te werken!

Great contact with the agent, fully serviced. Knowledge about the market and reliable! Absolutely recommend agency!

We used Damstad both for buying and selling. They are great and super hands on. Our house was sold within 10 days. Would much recommend.

Zeer fijne samenwerking met Damstad makelaars en in het bijzonder Maurizio Hessels in het verkooptraject van mijn appartement. Maurizio beschikt over ruime ervaring en marktkennis wat resulteert in realistische verwachtingen. Maurizio brengt rust in het proces, denkt goed mee en heeft een hands-on, servicegerichte aanpak. Ik beveel Damstad van harte aan!

Professional team and services with many years of experience. Helpful to provide you with information you need. I’m sure you will be at the good hands.

Paul Gaikhorst van Damstad makelaars heeft de verkoop van mijn huis deskundig en vertrouwenwekkend begeleid. De communicatie was altijd heel duidelijk en prettig. We hebben hem al vaker ingeschakeld en steeds tot volle tevredenheid.

De verkoop van onze woning werd goed begeleid door Maurizio. Het is een rustige man met liefde voor zijn vak. Zelfs in de avonduren of weekenden staat hij je te woord indien nodig. Wij zijn zeer tevreden.

Een kundige makelaar met veel marktkennis. Goed en snel contact, wat prettig is tijdens dit proces.

Bekijk alle ervaringen

vastgoedveilingen

een vak apart

Door de jaren heen hebben wij bij DAMSTAD onze opdrachtgevers - zowel particulier als professioneel - al vele malen bijgestaan bij het aan- en verkopen van beleggingen, ontwikkelingslocaties of van een vaak uitzonderlijk object bestemd voor eigen bewoning. We gidsen je door het bijzondere traject van opbieden, mijnen en plok. Daarnaast waarborgen we jouw ‘financiële gegoedheid’ en tekenen we samen de akte de command. Wil je meer weten over onze dienstverlening op dit gebied? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook voor meer achtergronden over het veilinghuis de Eerste Amsterdamse kunnen onze collega’s je uitstekend van dienst zijn. 

neem contact met ons op