visual veilingen

Veilingen

een alternatieve aanpak

aan- en verkoop via de veiling

Wij begeleiden onze opdrachtgevers - zowel particulier als professioneel - bij het aan- en verkopen van beleggingen, ontwikkelingslocaties of van een uitzonderlijk object voor eigen bewoning.

Als Amsterdams makelaarskantoor bieden wij een compleet dienstenpakket aan waaronder vanzelfsprekend ook het aan- en verkopen via de Eerste Amsterdamse: al sinds 1860 het belangrijkste Nederlandse veilinghuis voor onroerende zaken. 

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

We hebben een hele goede ervaring met Damstad | Gaikhorst. Zonder hun deskundige hulp was het nooit gelukt om ons droomhuis te kunnen kopen. Met no-nonsens snel schakelen en bescheidenheid is het gelukt. Zeker een aanbeveling!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Eksterlaan 2

Heel fijn om wederom via Damstad - Gaikhorst een huis te hebben gekocht. Deskundig advies, sterke communicatie en ondersteuning bij alle vragen! Echt meer dan aan te raden!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Vlasdonk 1

Altijd bereikbaar als je een vraag hebt of ergens advies over wilt hebben. Komt netjes afspraken na. Als je een makelaar zoek ben je hier aan het goede adres. Tevens is de financieel adviseur in dit pand ook een aanrader ! Paul en Lia heel erg bedankt!

-Mevr. Michelle van Klaveren (zoeken en aankoop) - Preludeweg 548

Contact met Anke Knottenbelt was vanaf het begin prima. Anke begreep heel goed wat wij zochten. Anke gaf goede adviezen en was proactief in het aandragen van mogelijkheden in de omgeving waar wij op zoek waren naar een andere woning.

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Bekijk alle ervaringen

vastgoedveilingen

een vak apart

Door de jaren heen hebben wij bij DAMSTAD | Gaikhorst onze opdrachtgevers - zowel particulier als professioneel - al vele malen bijgestaan bij het aan- en verkopen van beleggingen, ontwikkelingslocaties of van een vaak uitzonderlijk object bestemd voor eigen bewoning. We gidsen je door het bijzondere traject van opbieden, mijnen en plok. Daarnaast waarborgen we jouw ‘financiële gegoedheid’ en tekenen we samen de akte de command. Wil je meer weten over onze dienstverlening op dit gebied? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook voor meer achtergronden over het veilinghuis de Eerste Amsterdamse kunnen onze collega’s je uitstekend van dienst zijn. 

neem contact met ons op