visual over_ons

Over Damstad

Over Damstad

content 01

content 02

wij zijn damstad

De Amsterdamse makelaar in de stad

Een dynamisch makelaarskantoor dat zich kenmerkt door integriteit, enthousiasme, betrokkenheid en jarenlange ervaring.

Ons team bestaat uit vijf makelaars, een taxateur en twee vastgoed adviseurs/office managers. Verder schakelen wij, afhankelijk van de behoefte van onze cliënt, derden in waar we een samenwerkingsverband mee hebben. We werken onder meer samen met een gerenommeerd financieel adviesbureau, een accountantskantoor, architecten, een jurist en een fiscalist. 

leer ons kennen

Het team

Maurizio Hessels
Partner I Makelaar RM
Maurizio Hessels
06-21909199
maurizio@damstad.nl

Maurizio heeft al bijna 15 jaar ervaring als makelaar in Amsterdam. Sinds 9 jaar is hij gecertificeerd register makelaar en taxateur. Op 1 januari 2022 nam hij, samen met Maaike Huesmann, de dagelijkse leiding van Gaikhorst Makelaars & Taxateurs og over en doopte de nieuwe onderneming tot DAMSTAD. Met zijn ruime ervaring - ook in projectontwikkeling - en de back-up van een ervaren team is hij een speler om rekening mee te houden.

Maaike Huesmann
Partner I Makelaar i.o.
Maaike Huesmann
06-47408270
maaike@damstad.nl

Maaike heeft de makelaardij met de paplepel ingegoten gekregen. Moeiteloos bindt ze mensen aan zich en informeert en adviseert hen vervolgens vanuit hart en hoofd. Ze kent de valkuilen van de huidige markt, waar ze haar klanten tactisch langs manoeuvreert. Al vanaf een afstand voelt zij aan waar de onderhandelingsruimte zit, en als die er nauwelijks is dan weet ze de verkopende partij wel voor zich te winnen en heeft ze altijd de gunfactor mee. Sinds januari 2022 is ze samen met Maurizio eigenaar van het kantoor.

Camille Eshuis
Makelaar i.o.
Camille Eshuis
06-28106234
camille@damstad.nl

Met veel enthousiasme adviseert hij zowel professionele beleggers en ontwikkelaars als de particulieren. De jarenlange ervaring in de Amsterdamse markt en het grote netwerk gebruikt hij iedere dag om tot de beste deal te komen. Camille zijn passie ligt bij het adviseren van herontwikkelingen van panden in de stad. Hierbij is hij betrokken vanaf de aankoop tot aan de uiteindelijke oplevering en alles wat erbij komt kijken om het tot een goede einde te brengen. Een harde werker met oog voor detail.

Paul Gaikhorst
Makelaar RM | Taxateur RT
Paul Gaikhorst
06-53716120
paul@damstad.nl

Paul is oprichter en was lange tijd eigenaar en naamgever van Gaikhorst Makelaars & Taxateurs o/g. Sinds 1 januari 2022 versterkt hij als ervaren makelaar en taxateur het team van DAMSTAD. Al sinds begin jaren '90 is hij actief in het Amsterdamse onroerend goed en hij beschikt over een enorme bak met ervaring en marktkennis. Een beetje eigenzinnig af en toe, maar bovenal is hij die makelaar die je je vrienden gunt. Recht op het doel af, no nonsense, en waar dat nodig is met een eindeloos geduld en begrip voor jou: zijn klant.

Viviane Stradmeijer
MAKELAAR I.O.
Viviane Stradmeijer
06-51597891
viviane@damstad.nl
Victor Schriek
Taxateur R.T.
Victor Schriek
06-21600874
victor@damstad.nl

Victor is van oorsprong opgeleid als bedrijfskundige en is na een carrière switch onze meest recente aanwinst op taxatiegebied. Met zijn certificatie als Register Taxateur heeft Damstad nu een specialist in huis die zich geheel focust op taxaties in Amsterdam en omstreken. De prettige communicatie en de gestructureerde manier waarop hij zijn taxaties aanpakt zijn kenmerkend voor Victor.

Simone Carree
Makelaar KRMT
Simone Carree
06-12200383
simone@damstad.nl

Sinds de oprichting van Gaikhorst Makelaars is Simone heel actief bij het kantoor betrokken geweest als eigenaar en makelaar. Inmiddels is ze iets meer naar de achtergrond verdwenen en werkt ze als freelance makelaar voor het nieuwe kantoor DAMSTAD. Ze heeft daarmee tijd gecreëerd om onder meer toe te geven aan haar reis- en schrijflust. Haar ervaringen in de makelaardij kun je volgen op simonecarree.nl. Op de achtergrond adviseert ze nog voor DAMSTAD en wanneer ze in Amsterdam is kan ze niet anders dan zich er mee bemoeien. Want voor leuke dingen maakt ze altijd tijd!

Desiree van Rooij
Binnendienst
Desiree van Rooij
020 61 266 64
desiree@damstad.nl

Zij is onze hardwerkende binnendienst en inmiddels de steun en toeverlaat voor de makelaars en taxateurs. Ze is verzorgend, doorgrond iedere zaak en is zeer op de klant gericht. Door haar jarenlange ervaring bij diverse andere kantoren zorgt zij ervoor dat alle dossiers perfect op orde zijn en weet ze precies wat er nodig is om alles soepel te laten verlopen. DAMSTAD zou niet weten wat zij nog zonder haar zouden moeten.

Nardya Dibbets
Binnendienst
Nardya Dibbets
info@damstad.nl

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5
De mooiste kenschets van onze organisatie

Naast alle andere makelaarskantoren waar we mee te maken hebben gehad is DAMSTAD | Gaikhorst nog steeds het enige kantoor dat je ook een ander gunt, dankzij de mensen die er werken!

Bekijk alle ervaringen

De Eigenaren van

DAMSTAD

Maaike Huesmann en Maurizio Hessels zijn samen de eigenaren van DAMSTAD. Zij zijn beide ruim 15 jaar geleden begonnen in de makelaardij en hebben enkele jaren geleden hun krachten gebundeld en zijn DAMSTAD begonnen.

Met de jarenlange ervaring hebben zij zowel een grote kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, een groot netwerk en hebben al vele mooie transacties mogen begeleiden voor zowel de starters, doorstromers als de gevorderden. Daarnaast hebben zij veel ervaring in het adviseren bij herontwikkelingen, renovaties en nieuwbouw.

Het kantoor is overgenomen van Gaikhorst makelaars o.g. al een lange tijd een gevestigde naam in Oud-West. De oud eigenaren Paul Gaikhorst en Simone Carree zijn nog steeds verbonden aan ons kantoor.

Maak een afspraak