visual verhuur

Verhuur

Verhuur

Damstad 

Professionele bemiddelen bij de verhuur van je woning

Jouw huis verhuren met behulp van een betrouwbare verhuurmakelaar in Amsterdam en omgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar solvabele en betrouwbare huurders voor je woning en weten alles van recente wetgeving rondom huurbescherming en leegstandswetgeving. Als verhuurmakelaar bemiddelen wij bij de verhuur van je woning in de vrije sector.

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

Great contact with the agent, fully serviced. Knowledge about the market and reliable! Absolutely recommend agency!

We used Damstad both for buying and selling. They are great and super hands on. Our house was sold within 10 days. Would much recommend.

Zeer fijne samenwerking met Damstad makelaars en in het bijzonder Maurizio Hessels in het verkooptraject van mijn appartement. Maurizio beschikt over ruime ervaring en marktkennis wat resulteert in realistische verwachtingen. Maurizio brengt rust in het proces, denkt goed mee en heeft een hands-on, servicegerichte aanpak. Ik beveel Damstad van harte aan!

Professional team and services with many years of experience. Helpful to provide you with information you need. I’m sure you will be at the good hands.

Paul Gaikhorst van Damstad makelaars heeft de verkoop van mijn huis deskundig en vertrouwenwekkend begeleid. De communicatie was altijd heel duidelijk en prettig. We hebben hem al vaker ingeschakeld en steeds tot volle tevredenheid.

De verkoop van onze woning werd goed begeleid door Maurizio. Het is een rustige man met liefde voor zijn vak. Zelfs in de avonduren of weekenden staat hij je te woord indien nodig. Wij zijn zeer tevreden.

Een kundige makelaar met veel marktkennis. Goed en snel contact, wat prettig is tijdens dit proces.

Bekijk alle ervaringen

Voor een optimale verhuur

Onze services als verhuurmakelaar

Van het begin van het traject tot en met de oplevering staan wij voor je klaar. Wij onderzoeken of jouw woning in aanmerking komt voor verhuur in de vrije sector door middel van het ‘puntentelling’ systeem. We adviseren en bepalen met jou de te hanteren huurprijs, zijn je van dienst met stylingadvies voor de woningpresentatie en ‘screenen’ en bezichtigen met potentiële, solvabele en betrouwbare huurders. We begeleiden je uiteraard ook in het opstellen van de contracten en de daarbij benodigde stukken en het uitvoeren van de eindinspectie. 

Neem contact met ons op