visual verhuur

Verhuur

Damstad|Gaikhorst 

Professionele bemiddelen bij de verhuur van je woning

Jouw huis verhuren met behulp van een betrouwbare verhuurmakelaar in Amsterdam en omgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar solvabele en betrouwbare huurders voor je woning en weten alles van recente wetgeving rondom huurbescherming en leegstandswetgeving. Als verhuurmakelaar bemiddelen wij bij de verhuur van je woning in de vrije sector.

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

We hebben een hele goede ervaring met Damstad | Gaikhorst. Zonder hun deskundige hulp was het nooit gelukt om ons droomhuis te kunnen kopen. Met no-nonsens snel schakelen en bescheidenheid is het gelukt. Zeker een aanbeveling!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Eksterlaan 2

Heel fijn om wederom via Damstad - Gaikhorst een huis te hebben gekocht. Deskundig advies, sterke communicatie en ondersteuning bij alle vragen! Echt meer dan aan te raden!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Vlasdonk 1

Altijd bereikbaar als je een vraag hebt of ergens advies over wilt hebben. Komt netjes afspraken na. Als je een makelaar zoek ben je hier aan het goede adres. Tevens is de financieel adviseur in dit pand ook een aanrader ! Paul en Lia heel erg bedankt!

-Mevr. Michelle van Klaveren (zoeken en aankoop) - Preludeweg 548

Contact met Anke Knottenbelt was vanaf het begin prima. Anke begreep heel goed wat wij zochten. Anke gaf goede adviezen en was proactief in het aandragen van mogelijkheden in de omgeving waar wij op zoek waren naar een andere woning.

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Bekijk alle ervaringen

Voor een optimale verhuur

Onze services als verhuurmakelaar

Van het begin van het traject tot en met de oplevering staan wij voor je klaar. Wij onderzoeken of jouw woning in aanmerking komt voor verhuur in de vrije sector door middel van het ‘puntentelling’ systeem. We adviseren en bepalen met jou de te hanteren huurprijs, zijn je van dienst met stylingadvies voor de woningpresentatie en ‘screenen’ en bezichtigen met potentiële, solvabele en betrouwbare huurders. We begeleiden je uiteraard ook in het opstellen van de contracten en de daarbij benodigde stukken en het uitvoeren van de eindinspectie. 

Neem contact met ons op