visual reviews

Beoordelingen

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

Camille en Damstad hebben ons perfect begeleid bijj de verkoop van onze woning. Kundig advies, professionele uitstraling en net dat stapje extra om tot een mooi verkoopresultaat te komen. Een fijne samenwerking.

Het contact verliep goed, het verkoop proces was spannend doordat er een koper zich heeft teruggetrokken. Uiteindelijk is de verkoop succesvol verlopen. En was de service van de makelaar goed.

Simone van Gaikhorst heeft ons begeleid bij de verkoop van onze woning. Wij zijn erg tevreden over haar dienstverlening en over de verdere ondersteuning door de medewerkers van Gaikhorst. Simone was zeer klantgericht, altijd bereikbaar voor vragen en advies en had haar zaken goed op orde. De verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en het is dan fijn om een makelaar te hebben die met haar betrokkenheid en deskundigheid vertrouwen wekt. De verkoop is succesvol verlopen…

-Dhr. Paul van Bijsterveldt - Eerste Van Swindenstraat 399 IV

Zeer tevreden! Altijd goed contact en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Er wordt meegedacht in het proces om de verkoop te maximaliseren. Advies op maat en het doel wat voorafgaand is besproken gewoon behaald.

Maaike en haar collega's doen graag een stapje extra, op dit vlak ben ik zeer zeker positief verrast. Damstad | Gaikhorst, een goede keuze.

A very friendly and professional real estate agent, he was very helpful and we had a very quick sale of our property. He fully met our expectations, we were always well informed. We would use Damstad-Gaikhorst as an agent again and can only highly recommend them.

De makelaars kwamen met het idee om een verkoop event te organiseren. Hierbij werd een cocktailbar ingericht met personeel voor een drankje en een hapje. Dit werd een groot succes! Eindelijk een makelaar met een vernieuwd idee!

Zeer goede makelaar met kennis van zaken. Goed advies vooraf, wat resulteert in een zeer goede verkoop.

Paul is snel en accuraat en heeft veel kennis van zaken. Hij hield zich aan alle afspraken. Deed goed verslag van de bezichtigingen, en dacht mee in de onderhandelingsfase. Hij heeft ons ontzorgd zonder het naar zich toe te trekken. Conclusie: een professioneel, deskundig en persoonlijke aanpak.

Super geholpen door Simone! Ze heeft verstand van de markt, een hele fijne benadering en onderhoud prettig en goed contact. Super tevreden!

Great service! Helped finding my house and giving good advices throughout the process. Worth to also mention very friendly employees! Can strongly recommend it for other buyers/sellers :)

-Dhr. Magnus Birknes (zoeken en aankoop) - Elegaststraat 9 I

Het contact met de makelaar was uitstekend, snelle reactie en goede ondersteuning.

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Hoofdweg 375 -I

We hebben een hele goede ervaring met Damstad | Gaikhorst. Zonder hun deskundige hulp was het nooit gelukt om ons droomhuis te kunnen kopen. Met no-nonsens snel schakelen en bescheidenheid is het gelukt. Zeker een aanbeveling!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Eksterlaan 2

Heel fijn om wederom via Damstad - Gaikhorst een huis te hebben gekocht. Deskundig advies, sterke communicatie en ondersteuning bij alle vragen! Echt meer dan aan te raden!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Vlasdonk 1

Contact verliep goed. Beschikbaarheid en communicatie was goed en duidelijk. Heldere afspraken. Realistisch. Down tot earth.

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Raamplein 10

Hele fijne mensen die de markt kennen en de potentiële kopers goed hebben kunnen informeren. Ruime bezichtigingen en goede biedingen ontvangen.

-Dhr. Bax - Geldersekade 11 huis

We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen: goede en snelle communicatie, goede adviezen en goede begeleiding van de verkoop, alles in overleg. Boven verwachting eigenlijk. Aanbevolen!

Alles erg prettig en behulpzaam. Zeer ondersteunend en deskundig. Geduldig en op het juiste moment doortastend optredend

Heel tevreden over de deskundigheid en service. Het team van Gaikhorst is goed bereikbaar en denkt mee in het proces.

Anke Knottenbelt van Gaikhorst Makelaars is een deskundige en ervaren adviseur. Zij heeft mij goed begeleid bij alle stappen in het aan- en verkoopproces. Uitstekende service!

Simone Gaikhorst is een enorm betrokken makelaar met oog voor details en heel veel vakkennis. Daarnaast is zij ook nog eens een heel prettig persoon die de tijd neemt voor je. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Lagendijk 60

Altijd bereikbaar als je een vraag hebt of ergens advies over wilt hebben. Komt netjes afspraken na. Als je een makelaar zoek ben je hier aan het goede adres. Tevens is de financieel adviseur in dit pand ook een aanrader ! Paul en Lia heel erg bedankt!

-Mevr. Michelle van Klaveren (zoeken en aankoop) - Preludeweg 548

De verwachtingen waren aanvankelijk niet hoog gespannen, gezien de situatie op de Amsterdamse markt. Ook een aankoopmakelaar kan geen ijzer met handen breken. Doch vanaf het begin van ons contact met mevrouw A. Knottenbelt waren wij getroffen door haar rust, professionaliteit en adequate handelen. Zonder haar waren wij er niet in geslaagd om onze omzwervingen op de markt tot een goed einde te brengen. Koelbloedigheid gekoppeld aan prettige omgangsvormen, goed ingevoerd in de mar…

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

Contact met Anke Knottenbelt was vanaf het begin prima. Anke begreep heel goed wat wij zochten. Anke gaf goede adviezen en was proactief in het aandragen van mogelijkheden in de omgeving waar wij op zoek waren naar een andere woning.

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Zeer prettige samenwerking! Contact was laagdrempelig en persoonlijk. Er werd goed geluisterd naar en geanticipeerd op onze wensen. Deskundig en realistisch advies!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop)