visual projecten

Projecten

Projecten

Projecten

van aankoop tot oplevering

Samen realiseren we een product dat zoveel mogelijk aansluit op de behoeften vanuit de markt.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij niet alleen iedere straat en ieder plein van Amsterdam, maar ook de behoeftes van de woningzoeker, zowel koper als huurder. Of het nu gaat om wonen, werken of een andere bestemming, wij zijn de graadmeter voor wat er speelt op de lokale vastgoedmarkt. Waar liggen de kansen? Welke delen van de stad zijn in opkomst? Waar mag je nog opbouwen, onderkelderen of uitbouwen?

Kortom: waar ga jij een project ontwikkelen?

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

Zeer goede service en vriendelijk. Denkt goed mee, bereid een stapje harder te lopen. Zeker een aanrader voor Amsterdam.

Het team was tijdens het hele proces goed bereikbaar, vriendelijk en zeer kundig. Erg prettig om mee samen te werken!

Great contact with the agent, fully serviced. Knowledge about the market and reliable! Absolutely recommend agency!

We used Damstad both for buying and selling. They are great and super hands on. Our house was sold within 10 days. Would much recommend.

Zeer fijne samenwerking met Damstad makelaars en in het bijzonder Maurizio Hessels in het verkooptraject van mijn appartement. Maurizio beschikt over ruime ervaring en marktkennis wat resulteert in realistische verwachtingen. Maurizio brengt rust in het proces, denkt goed mee en heeft een hands-on, servicegerichte aanpak. Ik beveel Damstad van harte aan!

Professional team and services with many years of experience. Helpful to provide you with information you need. I’m sure you will be at the good hands.

Paul Gaikhorst van Damstad makelaars heeft de verkoop van mijn huis deskundig en vertrouwenwekkend begeleid. De communicatie was altijd heel duidelijk en prettig. We hebben hem al vaker ingeschakeld en steeds tot volle tevredenheid.

De verkoop van onze woning werd goed begeleid door Maurizio. Het is een rustige man met liefde voor zijn vak. Zelfs in de avonduren of weekenden staat hij je te woord indien nodig. Wij zijn zeer tevreden.

Een kundige makelaar met veel marktkennis. Goed en snel contact, wat prettig is tijdens dit proces.

Bekijk alle ervaringen

Projecten

op maat gemaakt advies

Het team van DAMSTAD begeleidt je bij het aankopen van het vastgoed, het maken en uitwerken van plannen en de uiteindelijke verkoop van de gerealiseerde objecten. Zo adviseren wij bijvoorbeeld niet alleen bij splitsingen, maar hebben we ook veel kennis van vergunnings- en/of omzettingstrajecten. Wij bieden ‘verstand van zaken’ bij alle aspecten van het opstarten van een vastgoedproject.

Contact opnemen