visual projecten

Projecten

Projecten

van aankoop tot oplevering

Samen realiseren we een product dat zoveel mogelijk aansluit op de behoeften vanuit de markt.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij niet alleen iedere straat en ieder plein van Amsterdam, maar ook de behoeftes van de woningzoeker, zowel koper als huurder. Of het nu gaat om wonen, werken of een andere bestemming, wij zijn de graadmeter voor wat er speelt op de lokale vastgoedmarkt. Waar liggen de kansen? Welke delen van de stad zijn in opkomst? Waar mag je nog opbouwen, onderkelderen of uitbouwen?

Kortom: waar ga jij een project ontwikkelen?

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

We hebben een hele goede ervaring met Damstad | Gaikhorst. Zonder hun deskundige hulp was het nooit gelukt om ons droomhuis te kunnen kopen. Met no-nonsens snel schakelen en bescheidenheid is het gelukt. Zeker een aanbeveling!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Eksterlaan 2

Heel fijn om wederom via Damstad - Gaikhorst een huis te hebben gekocht. Deskundig advies, sterke communicatie en ondersteuning bij alle vragen! Echt meer dan aan te raden!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Vlasdonk 1

Altijd bereikbaar als je een vraag hebt of ergens advies over wilt hebben. Komt netjes afspraken na. Als je een makelaar zoek ben je hier aan het goede adres. Tevens is de financieel adviseur in dit pand ook een aanrader ! Paul en Lia heel erg bedankt!

-Mevr. Michelle van Klaveren (zoeken en aankoop) - Preludeweg 548

Contact met Anke Knottenbelt was vanaf het begin prima. Anke begreep heel goed wat wij zochten. Anke gaf goede adviezen en was proactief in het aandragen van mogelijkheden in de omgeving waar wij op zoek waren naar een andere woning.

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Bekijk alle ervaringen

Projecten

op maat gemaakt advies

Het team van DAMSTAD | Gaikhorst begeleidt je bij het aankopen van het vastgoed, het maken en uitwerken van plannen en de uiteindelijke verkoop van de gerealiseerde objecten. Zo adviseren wij bijvoorbeeld niet alleen bij splitsingen, maar hebben we ook veel kennis van vergunnings- en/of omzettingstrajecten. Wij bieden ‘verstand van zaken’ bij alle aspecten van het opstarten van een vastgoedproject.

Contact opnemen