visual monumenten

Monumenten

Monumenten

een monument

een uniek bezit

Het vergt ervaring en kennis om te kunnen beoordelen wat er wel en niet mogelijk is met vastgoedobjecten met een bijzondere status. 

Wij adviseren bij de aankoop en bij de verkoop van monumenten en beschermde stadsgezichten en zullen je wijzen op de mogelijkheden en de beperkingen. Samen met jou gaan we op zoek naar het maximaal haalbare in esthetiek, comfort, duurzaamheid en financieel opzicht. Altijd met optimaal respect voor het monument en de cultuurhistorie.

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

Great contact with the agent, fully serviced. Knowledge about the market and reliable! Absolutely recommend agency!

We used Damstad both for buying and selling. They are great and super hands on. Our house was sold within 10 days. Would much recommend.

Zeer fijne samenwerking met Damstad makelaars en in het bijzonder Maurizio Hessels in het verkooptraject van mijn appartement. Maurizio beschikt over ruime ervaring en marktkennis wat resulteert in realistische verwachtingen. Maurizio brengt rust in het proces, denkt goed mee en heeft een hands-on, servicegerichte aanpak. Ik beveel Damstad van harte aan!

Professional team and services with many years of experience. Helpful to provide you with information you need. I’m sure you will be at the good hands.

Paul Gaikhorst van Damstad makelaars heeft de verkoop van mijn huis deskundig en vertrouwenwekkend begeleid. De communicatie was altijd heel duidelijk en prettig. We hebben hem al vaker ingeschakeld en steeds tot volle tevredenheid.

De verkoop van onze woning werd goed begeleid door Maurizio. Het is een rustige man met liefde voor zijn vak. Zelfs in de avonduren of weekenden staat hij je te woord indien nodig. Wij zijn zeer tevreden.

Een kundige makelaar met veel marktkennis. Goed en snel contact, wat prettig is tijdens dit proces.

Bekijk alle ervaringen

Jouw makelaar in Amsterdam

kennis van bijzonder vastgoed

In Amsterdam staan bijna 10.000 gemeentelijke- en rijksmonumenten en diverse (Rijks-) beschermde stads- en dorpsgezichten. In de komende jaren zal dat aantal alleen maar toenemen. Een ervaren adviseur kan jou als geïnteresseerde uitstekend adviseren over de mogelijkheden van (her-)ontwikkeling van een monument met de daarbij behorende wet- en regelgeving en de diverse subsidies voor de instandhouding van een monument. Zo ben jij als koper of verkoper op de hoogte van jouw rechten en verplichtingen omtrent jouw bijzondere vastgoed. 

maak een afspraak