visual monumenten

Monumenten

een monument

een uniek bezit

Het vergt ervaring en kennis om te kunnen beoordelen wat er wel en niet mogelijk is met vastgoedobjecten met een bijzondere status. 

Wij adviseren bij de aankoop en bij de verkoop van monumenten en beschermde stadsgezichten en zullen je wijzen op de mogelijkheden en de beperkingen. Samen met jou gaan we op zoek naar het maximaal haalbare in esthetiek, comfort, duurzaamheid en financieel opzicht. Altijd met optimaal respect voor het monument en de cultuurhistorie.

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

We hebben een hele goede ervaring met Damstad | Gaikhorst. Zonder hun deskundige hulp was het nooit gelukt om ons droomhuis te kunnen kopen. Met no-nonsens snel schakelen en bescheidenheid is het gelukt. Zeker een aanbeveling!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Eksterlaan 2

Heel fijn om wederom via Damstad - Gaikhorst een huis te hebben gekocht. Deskundig advies, sterke communicatie en ondersteuning bij alle vragen! Echt meer dan aan te raden!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Vlasdonk 1

Altijd bereikbaar als je een vraag hebt of ergens advies over wilt hebben. Komt netjes afspraken na. Als je een makelaar zoek ben je hier aan het goede adres. Tevens is de financieel adviseur in dit pand ook een aanrader ! Paul en Lia heel erg bedankt!

-Mevr. Michelle van Klaveren (zoeken en aankoop) - Preludeweg 548

Contact met Anke Knottenbelt was vanaf het begin prima. Anke begreep heel goed wat wij zochten. Anke gaf goede adviezen en was proactief in het aandragen van mogelijkheden in de omgeving waar wij op zoek waren naar een andere woning.

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Bekijk alle ervaringen

Jouw makelaar in Amsterdam

kennis van bijzonder vastgoed

In Amsterdam staan bijna 10.000 gemeentelijke- en rijksmonumenten en diverse (Rijks-) beschermde stads- en dorpsgezichten. In de komende jaren zal dat aantal alleen maar toenemen. Een ervaren adviseur kan jou als geïnteresseerde uitstekend adviseren over de mogelijkheden van (her-)ontwikkeling van een monument met de daarbij behorende wet- en regelgeving en de diverse subsidies voor de instandhouding van een monument. Zo ben jij als koper of verkoper op de hoogte van jouw rechten en verplichtingen omtrent jouw bijzondere vastgoed. 

maak een afspraak