visual monumenten

Monumenten

een monument

een uniek bezit

Het vergt ervaring en kennis om te kunnen beoordelen wat er wel en niet mogelijk is met vastgoedobjecten met een bijzondere status. 

Wij adviseren bij de aankoop en bij de verkoop van monumenten en beschermde stadsgezichten en zullen je wijzen op de mogelijkheden en de beperkingen. Samen met jou gaan we op zoek naar het maximaal haalbare in esthetiek, comfort, duurzaamheid en financieel opzicht. Altijd met optimaal respect voor het monument en de cultuurhistorie.

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

Damstad I Gaikhorst carefully guided me through the process of selling my house from beginning to end step by step, with much care, empathy, support, and excellent professional advice. I knew I was in good hands. I could not ask for a better service. Thank you!

Damstad Gaikhorst Makelaars is een van de betere makelaars van Amsterdam.

Maurizio is zeer vakkundig en levert veel meer dan wat ik verwacht had van een makelaar. Niet alleen is hij betrokken bij de aankoopbemiddeling; ook in het financieringstraject blijft hij betrokken en wordt er aldoor proactief geschakeld om mijn persoonlijke belangen te behartigen. Ik ben meer dan tevreden over Maurizio en het team van Damstad Gaikhorst Makelaars.

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Zeer fijne ervaring. Ik zou de ervaring willen omschrijven als professioneel, goed voorbereid, rustig en ongedwongen. Onze woning was binnen no-time verkocht. Alles is op een prettige manier verlopen. Als je een ervaren en professionele makelaar zoekt die realistisch is en meedenkt dan zit je bij Damstad zeker goed.

Heel te vrede over de service, communicatie, ondersteuning. Altijd bereikbaar en duidelijk wat er gaande is, denken goed mee. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Damstad makelaars are an amazing, supportive, expert team that handled my case with care and commitment until I found the apartment that met all my expectations. They had the network and the communication skills to guide the process and get the best deal possible

Maaike en haar collega's doen graag een stapje extra, op dit vlak ben ik zeer zeker positief verrast. Damstad | Gaikhorst, een goede keuze.

Zeer tevreden! Altijd goed contact en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Er wordt meegedacht in het proces om de verkoop te maximaliseren. Advies op maat en het doel wat voorafgaand is besproken gewoon behaald.

Onze makelaar, Maaike Huesmann van Damstad, zou ik iedereen met volle overtuiging aanbevelen. Zeer vriendelijk, laagdrempelig contact met snel reactie, daadkrachtig handelen, scherp in de onderhandelingen en op verschillende vlakken zeer kundige adviezen! Daarnaast een uitstekend netwerk wat ons snel verder hielp in de afronding. Een betere (en leukere) makelaar kunnen wij ons niet wensen!

We hebben een hele goede ervaring met Damstad | Gaikhorst. Zonder hun deskundige hulp was het nooit gelukt om ons droomhuis te kunnen kopen. Met no-nonsens snel schakelen en bescheidenheid is het gelukt. Zeker een aanbeveling!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Eksterlaan 2

Heel fijn om wederom via Damstad - Gaikhorst een huis te hebben gekocht. Deskundig advies, sterke communicatie en ondersteuning bij alle vragen! Echt meer dan aan te raden!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Vlasdonk 1

Altijd bereikbaar als je een vraag hebt of ergens advies over wilt hebben. Komt netjes afspraken na. Als je een makelaar zoek ben je hier aan het goede adres. Tevens is de financieel adviseur in dit pand ook een aanrader ! Paul en Lia heel erg bedankt!

-Mevr. Michelle van Klaveren (zoeken en aankoop) - Preludeweg 548

Bekijk alle ervaringen

Jouw makelaar in Amsterdam

kennis van bijzonder vastgoed

In Amsterdam staan bijna 10.000 gemeentelijke- en rijksmonumenten en diverse (Rijks-) beschermde stads- en dorpsgezichten. In de komende jaren zal dat aantal alleen maar toenemen. Een ervaren adviseur kan jou als geïnteresseerde uitstekend adviseren over de mogelijkheden van (her-)ontwikkeling van een monument met de daarbij behorende wet- en regelgeving en de diverse subsidies voor de instandhouding van een monument. Zo ben jij als koper of verkoper op de hoogte van jouw rechten en verplichtingen omtrent jouw bijzondere vastgoed. 

maak een afspraak