visual monumenten

Monumenten

een monument

een uniek bezit

Het vergt ervaring en kennis om te kunnen beoordelen wat er wel en niet mogelijk is met vastgoedobjecten met een bijzondere status. 

Wij adviseren bij de aankoop en bij de verkoop van monumenten en beschermde stadsgezichten en zullen je wijzen op de mogelijkheden en de beperkingen. Samen met jou gaan we op zoek naar het maximaal haalbare in esthetiek, comfort, duurzaamheid en financieel opzicht. Altijd met optimaal respect voor het monument en de cultuurhistorie.

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

Oh, wat kan ik Damstad met iedereen die daar werkt en in het bijzonder Maurizio aanraden! Al bij de eerste kennismaking voelde het goed. Alle stress die bij een huis verkopen komt, bleef ons bespaard. Heel toegankelijk, heel precies, niets aan het toeval overlatend, met zorg voor ons en de nieuwe kopers, top! Ook met de koop van een nieuw huis, wat bijna nog meer stress opleverde voor mij, bleef Maurizio rustig. Echt een rots in de branding en het lukte ook nu weer. Zoveel dank! Ik gun iedereen die een huis verkoopt of koopt een Damstad om te helpen!

Nardya and Maurizio were super professionals and friendly. The communication was clear and timely, great assessment and understanding of the markets and my needs. Def recommended!

Maaike en Nardya hebben ons uitstekend begeleid gedurende het hele verkoopproces. Ze hielden ons goed op de hoogte, handelde snel én adequaat en we zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Maurizio was in alle opzichten mijn rots in de branding! Van begin tot het eind betrouwbaar en deskundig.

Ik heb de samenwerking met Damstad makelaars als zeer goed ervaren bij de aankoop van de woning. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Het was heel erg prettig werken met Maaike en de rest van Damstad en we hebben exact de resultaten behaald die we wilden. Zowel voor de koop, als de verkoop.

Damstad was altijd bereikbaar. Ze hebben goede kennis, delen wat speelt, hielden ons netje op de hoogte en ook de begeleiding van de foto’s was top. Heel fijn kantoor!

We zouden Damstad van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een makelaar die niet alleen deskundig is, maar ook een persoonlijke touch weet te geven aan de toch al stressvolle ervaring van het kopen of verkopen van een huis. Chapeau!

De samenwerking met Damstad liep boven verwachting soepel! Maaike communiceert snel, is heel behulpzaam, en haar gevoel voor smaak paste perfect bij ons. Met haar kennis van de markt, charme en daadkracht was mijn woning in no-time verkocht met flinke overwaarde. We konden volledig op haar vertrouwen, dat maakte het proces erg relaxed. Complimenten ook aan de dames op kantoor.

Heel erg goed geholpen zowel met aankoop en verkoop . Persoonlijk contact en zeer betrokken en deskundig. Altijd bereikbaar, absolute aanrader.

Zeer professionele begeleiding van zowel de aankoop van een nieuw huis als de verkoop van het huidige appartement. Zeer tevreden over het resultaat!

Zeer aan te bevelen om met deze makelaar in zee te gaan. Of het nu gaat om aan- of verkoop. Goede begeleiding!

The team at Damstad were great to work with, and they made sure we got a sales price that was actually better than what we expected. Maaike and Nardya are great communicators and overall great people to work with.

Contact met makelaar verliep erg goed (snel en direct). Ben zeer tevreden over de professionaliteit en deskundigheid. Heb mijn makelaar al aan veel vrienden aangeraden.

Zeer prettige en persoonlijke benadering. Kundig en met gevoel voor stijl en wat de markt wil. En bovendien zijn ze zeer communicatief. Echt een aanrader.

Alles top geregeld van toelichting tot aan de begeleiding en verkoop was het allemaal helemaal goed geregeld.

Uitermate goed bereikbaar (weekend, 's avonds). Goede binnendienst. Goed aan de hand meegenomen door het proces. Kan goed verwachtingen managen en weet op het juiste moment geduld te bewaren. Een absolute aanrader!

Damstad is een zeer betrokken partij die alle relevante kennis in huis heeft. Damstad heeft ons van A tot Z uitstekend begeleid met de verkoop van onze woning! Ik kan een ieder Damstad aanbevelen!

Maaike at Damstad knows what's up. She's available, open, direct and super helpful. My first home sale went smoothly and I felt really well taken care of and pleased with the results.

Damstad were amazing from start to finish. Super professional, kind, and knowledgable. They helped with every single step of the way and I was beyond impressed, and incredibly happy! I highly recommend Damstad to anyone looking to buy, sell or rent a property!

Simone is een zeer deskundige makelaar met veel kennis van de Amsterdamse markt. Ze heeft een scherpe blik, handelt altijd fair, en is iemand die ontzettend fijn met je meedenkt en goed aanvoelt waar je behoeftes liggen. Zij heeft mij zowel tijdens de aankoop als de verkoop van mijn woning (met 10 jaar tijd ertussen) zeer naar tevredenheid begeleid!

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Goed contact met makelaar. Goede adviezen gekregen. Huis snel en boven de vraagprijs kunnen verkopen.

Super geregeld allemaal!! Klein bedrijf maar daardoor goed persoonlijk contact. Behulpzaam, meedenkend en goed advies. Aanrader!

Onze verkoop verliep bijzonder soepel. Damstad voelde goed aan hoe de markt zich zou gedragen en verkocht ons huis boven verwachting. Absoluut geen makelaar met vlotte praatjes. In plaats daarvan word je verrast met deskundigheid en een kalm zelfvertrouwen.

Super geholpen door DAMSTAD, snelle opvolging en gedegen marktkennis. We konden ervan op aan dat ze ons belang ten alle tijden behartigde.

Maurizio (Damstad) heeft het op een goede manier gedaan; open, duidelijk, vriendelijk, empathisch en slim. Fijn!

Contact was heel prettig en voelde me goed geholpen, juist in een toch wat moeilijkere en veranderende markt.

Maurizio van Damstad was ontzettend behulpzaam in onze zoektocht naar een appartement in Amsterdam. Hij was constant beschikbaar (ook in het weekend) om voor ons een appartement te zoeken en daarna te onderhandelen. Tijdens het proces heeft hij ons goed begeleid in de verschillende stappen en onderhandeling en om ervoor te zorgen dat we de beste aankoop gingen doen. Kan Maurizio aanraden!

Damstad heeft mij erg goed geholpen bij het vinden van een huis in Amsterdam. Het contact met het kantoor was altijd erg plezierig. Ik stelde de deskundigheid erg op prijs, bijvoorbeeld wanneer er bedenkingen waren bij een huis dat mij op het eerste oog goed leek. Ook de onderhandelingen hebben ze tot een goed einde geleid alsmede de afhandeling daarna (bouwkundige keuring, notaris, papierwerk, eindafrekening, overdracht etc.). Hier zit voor mij de toegevoegde waarde van een goede makelaar. Kortom een professioneel en resultaatgericht makelaarskantoor dat ik van harte kan aanbevelen.

The office was very helpful throughout the process - the experience and guidance allowed us to find the perfect home!

Hele deskundige en betrokken begeleiding, vooral mbt evt 'red flags' en het proces. Goed geholpen bij laatste hobbels platstrijken in koopproces.

Maurizio is Zeer deskundig, veel vertrouwen in hem gehad! Hij heeft veel tijd en energie hierin gestopt! Zeer fijne samenwerking!

Damstad carefully guided me through the process of selling my house from beginning to end step by step, with much care, empathy, support, and excellent professional advice. I knew I was in good hands. I could not ask for a better service. Thank you!

Damstad Makelaars is een van de betere makelaars van Amsterdam.

Maurizio is zeer vakkundig en levert veel meer dan wat ik verwacht had van een makelaar. Niet alleen is hij betrokken bij de aankoopbemiddeling; ook in het financieringstraject blijft hij betrokken en wordt er aldoor proactief geschakeld om mijn persoonlijke belangen te behartigen. Ik ben meer dan tevreden over Maurizio en het team van Damstad Makelaars.

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Zeer fijne ervaring. Ik zou de ervaring willen omschrijven als professioneel, goed voorbereid, rustig en ongedwongen. Onze woning was binnen no-time verkocht. Alles is op een prettige manier verlopen. Als je een ervaren en professionele makelaar zoekt die realistisch is en meedenkt dan zit je bij Damstad zeker goed.

Heel te vrede over de service, communicatie, ondersteuning. Altijd bereikbaar en duidelijk wat er gaande is, denken goed mee. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Damstad makelaars are an amazing, supportive, expert team that handled my case with care and commitment until I found the apartment that met all my expectations. They had the network and the communication skills to guide the process and get the best deal possible

Maaike en haar collega's doen graag een stapje extra, op dit vlak ben ik zeer zeker positief verrast. Damstad, een goede keuze.

Zeer tevreden! Altijd goed contact en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Er wordt meegedacht in het proces om de verkoop te maximaliseren. Advies op maat en het doel wat voorafgaand is besproken gewoon behaald.

Onze makelaar, Maaike Huesmann van Damstad, zou ik iedereen met volle overtuiging aanbevelen. Zeer vriendelijk, laagdrempelig contact met snel reactie, daadkrachtig handelen, scherp in de onderhandelingen en op verschillende vlakken zeer kundige adviezen! Daarnaast een uitstekend netwerk wat ons snel verder hielp in de afronding. Een betere (en leukere) makelaar kunnen wij ons niet wensen!

We hebben een hele goede ervaring met Damstad. Zonder hun deskundige hulp was het nooit gelukt om ons droomhuis te kunnen kopen. Met no-nonsens snel schakelen en bescheidenheid is het gelukt. Zeker een aanbeveling!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Eksterlaan 2

Heel fijn om wederom via Damstad een huis te hebben gekocht. Deskundig advies, sterke communicatie en ondersteuning bij alle vragen! Echt meer dan aan te raden!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Vlasdonk 1

Altijd bereikbaar als je een vraag hebt of ergens advies over wilt hebben. Komt netjes afspraken na. Als je een makelaar zoek ben je hier aan het goede adres. Tevens is de financieel adviseur in dit pand ook een aanrader ! Paul en Lia heel erg bedankt!

-Mevr. Michelle van Klaveren (zoeken en aankoop) - Preludeweg 548

Bekijk alle ervaringen

Jouw makelaar in Amsterdam

kennis van bijzonder vastgoed

In Amsterdam staan bijna 10.000 gemeentelijke- en rijksmonumenten en diverse (Rijks-) beschermde stads- en dorpsgezichten. In de komende jaren zal dat aantal alleen maar toenemen. Een ervaren adviseur kan jou als geïnteresseerde uitstekend adviseren over de mogelijkheden van (her-)ontwikkeling van een monument met de daarbij behorende wet- en regelgeving en de diverse subsidies voor de instandhouding van een monument. Zo ben jij als koper of verkoper op de hoogte van jouw rechten en verplichtingen omtrent jouw bijzondere vastgoed. 

maak een afspraak