visual services

Diensten

Diensten

Verkoopbegeleiding

Verkoop­begeleiding

Er komt veel kijken bij de verkoop van jouw woning. Wij staan bij iedere stap die je maakt naast je en zorgen ervoor dat alles van begin tot eind zorgeloos geregeld is.

Lees meer

Aankoopbegeleiding

Aankoop­begeleiding

Onze enthousiaste aankoopmakelaars kijken naar je wensen en behoeften en helpen jou bij het vinden van het ideale huis dat bij jou past. Met onze aanpak wordt aankopen écht maatwerk.

Lees meer

Taxaties

Taxaties

Onze gecertificeerde taxateurs leveren snel een onderbouwde en volledige waardering van vastgoed in Amsterdam, voor ieder financieel doeleinde. 

Lees meer

Verhuur

Verhuur

Als verhuurmakelaar behartigen wij jouw belangen en bemiddelen we bij de verhuur van je woning in Amsterdam en omstreken.

Lees meer

Projecten

Projecten

Met onze jarenlange ervaring adviseren wij bij ieder soort vastgoedproject. Van de voorbereiding tot uiteindelijke oplevering van het vernieuwde vastgoed kijken wij met je mee.

Lees meer

Veilingen

Veilingen

Als Amsterdams makelaarskantoor bieden wij een compleet dienstenpakket aan waaronder vanzelfsprekend ook het aan- en verkopen via onder andere de Eerste Amsterdamse. 

Lees meer

Monumenten

Monumenten

Wij adviseren bij de aankoop en bij de verkoop van gemeentelijk en rijksmonumentaal vastgoed en wijzen je op de bijzonderheden en mogelijkheden.

Lees meer