visual aankoopbegeleiding

aankoop­begeleiding

aankoop­begeleiding

Aankopen

Een uitgebreid netwerk en een hands-on mentaliteit

DAMSTAD helpt je bij het vinden van je droomwoning. 

Bij de aankoop van een woning in de Amsterdamse huizenmarkt is het belangrijk snel en doeltreffend beslissingen te kunnen nemen. Met DAMSTAD haal je een zeer ervaren specialist in huis die aan jouw kant staat en die oor en oog heeft voor jouw specifieke situatie. Het aankopen van een woning is maatwerk en onze dienstverlening wordt daarom afgestemd op de individuele koper.

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Zeer fijne samenwerking met Damstad makelaars en in het bijzonder Maurizio Hessels in het verkooptraject van mijn appartement. Maurizio beschikt over ruime ervaring en marktkennis wat resulteert in realistische verwachtingen. Maurizio brengt rust in het proces, denkt goed mee en heeft een hands-on, servicegerichte aanpak. Ik beveel Damstad van harte aan!

Professional team and services with many years of experience. Helpful to provide you with information you need. I’m sure you will be at the good hands.

Paul Gaikhorst van Damstad makelaars heeft de verkoop van mijn huis deskundig en vertrouwenwekkend begeleid. De communicatie was altijd heel duidelijk en prettig. We hebben hem al vaker ingeschakeld en steeds tot volle tevredenheid.

De verkoop van onze woning werd goed begeleid door Maurizio. Het is een rustige man met liefde voor zijn vak. Zelfs in de avonduren of weekenden staat hij je te woord indien nodig. Wij zijn zeer tevreden.

Een kundige makelaar met veel marktkennis. Goed en snel contact, wat prettig is tijdens dit proces.

Bekijk alle ervaringen

maatwerk

Samen op zoek naar jouw ideale woning

Wij adviseren, en jij beslist. Samen inventariseren we je woonwensen en financiële mogelijkheden, gedurende dat proces leren we elkaar kennen en start de zoekopdracht met jouw aankoopmakelaar van DAMSTAD. In de praktijk zal je ervaren dat ons advies zich terugverdient in de aankoopvoorwaarden van je nieuwe woning. Heb je zelf een woning gevonden maar wil je toch de expertise van een makelaar in het vervolgtraject? Wij kunnen je begeleiden bij een “gerichte” aankoop.