visual aankoopbegeleiding

aankoop­begeleiding

Aankopen

Een uitgebreid netwerk en een hands-on mentaliteit

DAMSTAD | Gaikhorst helpt je bij het vinden van je droomwoning. 

Bij de aankoop van een woning in de Amsterdamse huizenmarkt is het belangrijk snel en doeltreffend beslissingen te kunnen nemen. Met DAMSTAD | Gaikhorst haal je een zeer ervaren specialist in huis die aan jouw kant staat en die oor en oog heeft voor jouw specifieke situatie. Het aankopen van een woning is maatwerk en onze dienstverlening wordt daarom afgestemd op de individuele koper.

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

We hebben een hele goede ervaring met Damstad | Gaikhorst. Zonder hun deskundige hulp was het nooit gelukt om ons droomhuis te kunnen kopen. Met no-nonsens snel schakelen en bescheidenheid is het gelukt. Zeker een aanbeveling!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Eksterlaan 2

Heel fijn om wederom via Damstad - Gaikhorst een huis te hebben gekocht. Deskundig advies, sterke communicatie en ondersteuning bij alle vragen! Echt meer dan aan te raden!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Vlasdonk 1

Altijd bereikbaar als je een vraag hebt of ergens advies over wilt hebben. Komt netjes afspraken na. Als je een makelaar zoek ben je hier aan het goede adres. Tevens is de financieel adviseur in dit pand ook een aanrader ! Paul en Lia heel erg bedankt!

-Mevr. Michelle van Klaveren (zoeken en aankoop) - Preludeweg 548

Contact met Anke Knottenbelt was vanaf het begin prima. Anke begreep heel goed wat wij zochten. Anke gaf goede adviezen en was proactief in het aandragen van mogelijkheden in de omgeving waar wij op zoek waren naar een andere woning.

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Bekijk alle ervaringen

maatwerk

Samen op zoek naar jouw ideale woning

Wij adviseren, en jij beslist. Samen inventariseren we je woonwensen en financiële mogelijkheden, gedurende dat proces leren we elkaar kennen en start de zoekopdracht met jouw aankoopmakelaar van DAMSTAD | Gaikhorst. In de praktijk zal je ervaren dat ons advies zich terugverdient in de aankoopvoorwaarden van je nieuwe woning. Heb je zelf een woning gevonden maar wil je toch de expertise van een makelaar in het vervolgtraject? Wij kunnen je begeleiden bij een “gerichte” aankoop.

vraag een zoekopdracht aan