Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam

Amsterdam

Tweede Helmersstraat 95 A

€ 895.000 k.k.

Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-0
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-1
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-2
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-3
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-4
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-5
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-6
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-7
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-8
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-9
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-10
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-11
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-12
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-13
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-14
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-15
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-16
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-17
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-18
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-19
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-20
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-21
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-22
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-23
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-24
Verkocht
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-1
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-1
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-1
Tweede Helmersstraat 95 A, Amsterdam foto-2

Succesvol verkocht!

Deze woning is succesvol verkocht. Ook verkopen of juist opzoek naar een huis? Damstad is je graag van dienst.

Succesvol verkocht!

Deze woning is succesvol verkocht. Ook verkopen of juist opzoek naar een huis? Damstad is je graag van dienst.

Omschrijving

Luxueus, hoogwaardig gerenoveerd en energiezuinig benedenhuis van ca. 75 m2 met 2 slaapkamers en een tuin van ca. 45 m2 gelegen op het zuiden, in de gewilde Helmersbuurt!

ENGLISH TEXT BELOW

Deze woning maakt onderdeel uit van een zeer smaakvol renovatieproject. Het betreft een project van in totaal 5 woningen met wisselende afmetingen tussen de 58 en 75 m2. Ieder appartement is uniek van soort en biedt voor ieder wat wils. Bijzonder aan het project is het behoud van het oorspronkelijke karakter uit 1892, dit terwijl het toch hedendaagse appartementen zijn geworden. De indelingen zijn bovendien zeer efficient te noemen. De enorme raampartijen zorgen voor een overdaad aan licht aan zowel de voor- als achterzijde.
Bij de renovatie is veel aandacht uit gegaan naar de details, afwerking en isolatie. In alle appartementen ligt een eikenhouten vloer in een visgraat motief gelegd en zijn er inbouwspots aanwezig. Ook is er vloerverwarming met verschillende zones. Bijzonder zijn de gekozen kleuren en de gebruikte materialen, alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd. De woningen zijn niet alleen intern gerenoveerd, maar ook het pand is grondig aangepakt. Van de vloeren tot het dak en al het tussenliggende is vernieuwd en gemoderniseerd. Qua isolatie is er het maximale gedane binnen de mogelijkheden van een klassiek pand. Door het toepassen van deze materialen hebben alle woningen een A-label gekregen!

INDELING
Entree, u komt binnen middels uw eigen voordeur direct aan de straat. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle verschillende vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en wordt gekenmerkt door de grote plafondhoogte van ruim drie meter. Dit is niet alleen architectonisch statement, maar ook zorgt het voor een overvloed aan daglicht. De openslaande deuren zorgen bovendien voor een heerlijke interactie tussen de woonkamer en de tuin. Zeker op mooie dagen zal u deze deuren bijna altijd open hebben en zullen de ruimtes in elkaar over lopen.
Eén van de grootste argumenten is natuurlijk de geweldige tuin! Deze is niet alleen ruim (ca. 45 m2), maar ook perfect gelegen op het zuiden en tevens erg afgeschermd van de buren vanwege het vele groen rondom. Dit voelt daadwerkelijk als uw eigen oase van rust midden in Amsterdam. Het formaat maakt het mogelijk om uit meerdere opstellingen te kiezen waarbij er niet snel een gebrek aan ruimte zal zijn.
De zitopstelling nodigt uit om lekker te ontspannen terwijl het eetgedeelte plaats biedt voor een ruime eettafel. De moderne keuken is zeer functioneel ingedeeld en biedt veel opbergmogelijkheden. Er is gekozen voor een eilandgedeelte waardoor u altijd in direct contact staat met de rest van het woongedeelte. Verder is de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een Quooker, inductiekookplaat met interne afzuiging, grote oven, magnetron, koelkast en vriezer van o.a. Siemens. Het werkblad met marmer aderen draagt bij aan de luxueuze en eigentijdse uitstraling van de woning. Ook is er zeker aan voldoende opbergruimte gedacht.
De master bedroom is gelegen aan de rustige voorzijde van de woning en biedt de mogelijkheid voor een grote inbouwkasten. Verder is de slaapkamer goed van formaat. De tweede slaapkamer is gelegen aan de tuin. Vanwege het formaat en de vele opbergmogelijkheden is dit perfect als kinderkamer, maar wellicht ook voor kantoor aan huis. In het midden van het huis is een badkamer met ruime inloopdouche en waskom. Vanuit de hal zijn nog een separaat toilet, een bergkast en een kast voor o.a. wasmachine en droger toegankelijk.

LIGGING
De Tweede Helmersstraat is een van de meest gewilde straten in Amsterdam. Dit gehele pand ligt nabij de hoek Eerste Constantijn Huygensstraat en Tweede Helmersstraat. In deze gezellige buurt bevinden zich veel leuke winkels, cafés en restaurants. Het Leidseplein, Museumplein, Rijksmuseum, P.C. Hooftstraat en het Vondelpark zijn allen loopafstand. De aansluiting met tram en bus zijn uitstekend en te voet te bereiken. De ring A-10 ligt op enkele minuten rijden en er is parkeergelegenheid voor bewoners volgens het vergunningstelsel.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE bestaat uit 5 leden en professionele beheerd zal worden aangesteld. De servicekosten zijn nog niet vastgesteld en de VvE staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

EIGEN GROND
Het appartement is gelegen op eigen grond.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte ca. 75 m2
- Tuin ca. 45 op het zuiden
- Energielabel A
- Renovatieproject
- Funderingscode 2, recent goedgekeurd door de gemeente
- HR++ beglazing
- Hoge plafonds
- 2 slaapkamers
- Vloerverwarming
- Servicekosten worden nog vastgesteld
- Projectnotaris Hartman LMH
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alles wat voor hem of haar van belang is of kan zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij uitsluitend makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alles wat van belang is of kan zijn voor u te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Luxurious, high-quality renovated and energy-efficient apartment of approx. 75 m2 with two bedrooms and a South facing garden of approx. 45 m2, in a very central location in the sought after Helmersbuurt!

This apartment is part of a very tasteful renovation project. It is a project of a total of 5 apartments with varying sizes between 58 and 75 m2. Each flat is unique in type and offers something for everyone. A special feature of the project is the preservation of the original character from 1892, while still turning them into contemporary flats. The layouts are also very efficient. The enormous windows provide an abundance of light to both the front and rear.
During renovation, great attention was paid to details, finishing and insulation. All flats have oak flooring in a herringbone pattern and recessed spotlights. There is also underfloor heating with different zones. Of particular note are the colours chosen and the materials used; everything has been carefully coordinated. The houses have not only been renovated internally, but the entire property has also been thoroughly renewed. From the flooring to the roof and everything in between has been renovated and modernised. In terms of insulation, the maximum was done within the possibilities of a classic building. By applying these specific materials, all residences have received an A-label!

LAYOUT
Entrance, you enter through your own front door directly on the street. From the hall, you have access to all the different rooms. The living room is located at the rear of the apartment and is characterised by the large ceiling height of over three metres. This is not only an architectural statement, but also provides an abundance of daylight. The French doors also provide a wonderful interaction between the living room and the garden. Especially on nice days, you will almost always have these doors open and the spaces will flow into each other.
One of the biggest arguments is of course the great garden! This is not only spacious (approx. 45 m2), but also perfectly south-facing and also very secluded from the neighbours because of the many greenery all around. This really feels like your own oasis of calm in the middle of Amsterdam. The size allows you to choose from several set-ups where there will not be a lack of space any time soon.
The seating arrangement invites you to relax while the dining area offers space for a spacious dining table. The modern kitchen is very functional and offers plenty of storage space. An island unit was chosen so that you are always in direct contact with the rest of the living area. Furthermore, the kitchen is equipped with all kinds of built-in appliances, such as a Quooker, induction hob with internal extraction, large oven, microwave, fridge and freezer by Siemens, among others. The marble-veined worktop adds to the luxurious and contemporary look of the house. Ample storage space has certainly been thought of too.
The master bedroom is located at the quiet front of the house and offers the option of a large built-in wardrobe. Furthermore, the bedroom is of a good size. The second bedroom is located at the garden. Because of its size and many storage options, this is perfect as a children's room, but perhaps also for a home office. In the middle of the house is a bathroom with spacious walk-in shower and sink. Another separate toilet, a storage cupboard and a closet for washing machine and dryer, among others, are accessible from the hallway.

LOCATION
Tweede Helmersstraat is one of the most sought-after streets in Amsterdam. This cosy neighbourhood is home to many nice shops, cafés and restaurants. Leidseplein, Museumplein, Rijksmuseum, P.C. Hooftstraat and the Vondelpark are all within walking distance. Tram and bus connections are excellent and within walking distance. The A-10 ring road is a few minutes' drive away and there is parking for residents under the permit system.

OWNERS' ASSOCIATION
The VvE consists of 5 members and professional management will be appointed. The service costs have not yet been determined and the association is registered with the Chamber of Commerce.

OWN LAND
The flat is located on private land.

PARTICULARS
- Living area approx. 75 m2
- South facing garden of approx. 45 m2
- Energy label A
- 2 bedrooms
- Situated on own ground
- New renovation project
- HR++ glazing
- Underfloor heating
- Service costs to be determined
- Project notary Hartman LMH
- Completion in consultation

This information has been compiled with the greatest possible care. However, we accept no liability for any inaccuracies or deficiencies in that information or for any consequences arising therefrom. It is the duty of the purchaser to investigate all matters of importance to him or her. With regard to this property, we act solely in an advisory capacity as the estate agents of the vendor. We advise you to engage the services of an NVM estate agent to assist you with the purchasing process. If you have any specific wishes regarding the property, you are advised to notify your purchasing estate agent as soon as possible and to conduct any investigations yourself, or to arrange to have them conducted. If you do not engage the services of a qualified representative, you are deemed by law to have a sufficient understanding and awareness of everything that is or could be of importance to you. NVM terms and conditions apply.

Onze Diensten

Verkoop-
begeleiding

Er komt veel kijken bij de verkoop van jouw woning. Wij staan bij iedere stap die je maakt naast je en zorgen ervoor dat alles van begin tot eind zorgeloos geregeld is.

Lees meer

Aankoop-
begeleiding

Onze enthousiaste aankoopmakelaars kijken naar je wensen en behoeften en helpen jou bij het vinden van het ideale huis dat bij jou past. Met onze aanpak wordt aankopen écht maatwerk.

Lees meer

Taxaties

Onze gecertificeerde taxateurs leveren snel een onderbouwde en volledige waardering van vastgoed in Amsterdam, voor ieder financieel doeleinde.

Lees meer

Verhuur

Als verhuurmakelaar behartigen wij jouw belangen en bemiddelen we bij de verhuur van je woning in Amsterdam en omstreken.

Lees meer

Neem contact met ons op

we helpen je graag verder!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Maurizio Hessels
Partner I Makelaar RM

Maurizio Hessels

06-21909199
maurizio@damstad.nl