Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam

Amsterdam

Johannes Vermeerstraat 71 3

€ 975.000 k.k.

Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-0
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-1
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-2
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-3
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-4
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-5
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-6
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-7
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-8
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-9
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-10
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-11
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-1
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-1
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-1
Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam foto-2

Heb je interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Heb je interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Omschrijving

Hoogwaardig gerenoveerd appartement van ca. 73 m2 en een terras van ca. 14 m2, op een zeer geweldige doch rustige locatie in Amsterdam Oud-Zuid!

ENGLISH TEXT BELOW

Deze woning maakt onderdeel uit van een zeer smaakvol renovatiebouwproject. Het betreft een project van in totaal 3 woningen met wisselende afmetingen tussen de 73 en 87 m2. Ieder appartement is uniek van soort en biedt voor ieder wat wils. Bijzonder aan het project is het behoud van het oorspronkelijke karakter uit 1912, dit terwijl het toch hedendaagse appartementen zijn geworden. De indelingen zijn bovendien zeer efficiënt te noemen. De grote raampartijen zorgen voor een overdaad aan licht aan zowel de voor- als achterzijde.
Bij de renovatie is veel aandacht uit gegaan naar de details, afwerking en isolatie. In alle appartementen ligt een eikenhouten vloer in een visgraat motief gelegd en zijn er inbouwspots aanwezig. Ook is er vloerverwarming met verschillende zones. Bijzonder zijn de gekozen kleuren en de gebruikte materialen, alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd. De woningen zijn niet alleen intern gerenoveerd, maar ook aan duurzaamheid is er gedacht. Alle kozijnen zijn vernieuwd en ook de gevels zijn aangepakt. Qua isolatie is er het maximale gedane binnen de mogelijkheden van een klassiek pand. Door het toepassen van deze materialen hebben alle woningen een A+-label gekregen!

INDELING
Entree, de prachtige voordeur geeft toegang tot het gerenoveerde trappenhuis. Via de trap komt u op de derde verdieping. U komt binnen in de ruime hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde van het pand gelegen en is heerlijk licht door de grote raampartijen en de fijne breedte. De mooie plafondhoogte geeft de woning bovendien een extra ruimtelijk gevoel.
De zitopstelling nodigt uit om lekker te ontspannen terwijl u zicht heeft op het verlengde van de Frans van Mierisstraat. Dit geeft een vrije uitkijk zonder directe overburen te hebben. Aan de voorzijde is bovendien een Frans balkon welke op het westen is gelegen. Het eetgedeelte biedt plaats voor een ruime eettafel. De moderne keuken is zeer functioneel ingedeeld en biedt veel opbergmogelijkheden. Verder is de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een Quooker, inductiekookplaat, combi-magnetron, koelkast en vriezer van o.a. ATAG. Het werkblad draagt bij aan de luxueuze en eigentijdse uitstraling van de woning. Ook beschikt de keuken over een bargedeelte.
De slaapkamers zijn gelegen aan de rustige achterzijde van het appartement en de master bedroom is absoluut goed van formaat. Beide slaapkamers bieden de mogelijkheid om kledingkasten te plaatsen en geven toegang tot het ruime terras van ca. 14 m2. Hier kan u naast een loungegedeelte ook een eettafel plaatsen. De badkamer is gelegen in het midden van de woning en voorzien van een inloopdouche en een wastafel met meubel. Alle kranen zijn uitgevoerd in geborsteld nikkel en de zandkleurige tegels zijn uitgevoerd in formaat 1,20 x 1,20.
In de hal is een apart toilet en ook is er een kast voor wasmachine en droger gecreëerd waar u tevens ook een jassen garderobe kan hebben.

LIGGING
Amsterdam Zuid hoeft eigenlijk niet meer uitgelegd te worden, het is een heerlijke enclave om te wonen met alle voorzieningen direct in de buurt en een zeer makkelijke route naar de uitvalswegen richting Schiphol, Utrecht, Haarlem en het Gooi. Het openbaar vervoer stopt in de Van Baerlestraat en op het Concertgebouwplein met directe verbindingen naar station Zuid, Amstelstation of het CS, ook de bus naar Schiphol stopt hier. De boodschappen doet u bij de AH op het Museumplein of op de Albert Cuyp op de dagmarkt, ook de Cornelis Schuytstraat met alle speciaalzaken ligt op 5 minuten fietsen. Het Museumplein zelf is een prachtige groene oase midden in de wijk, maar ook het Vondelpark en Beatrixpark zijn beide binnen handbereik en laten we het fantastische Zuiderbad niet vergeten voor de dagelijkse baantjes zwemmen. Diverse scholen liggen op loopafstand, zowel basisscholen als het voortgezet onderwijs en natuurlijk naschoolse opvang en diverse creches.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE bestaat uit 4 leden en professionele beheerder zal worden aangesteld. De servicekosten zijn nog niet vastgesteld, maar zullen omstreeks € 125,- per maand bedragen. De VvE staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond. Momenteel wordt het huidige erfpachtrecht gesplitst in 3 nieuwe rechten. Verkoper is nog in afwachting van een aanbieding van de gemeente voor de nieuwe canon. Op aanvraag kunnen wij aanbiedingen van vergelijkbare projecten laten zien welke als inschatting kunnen dienen. Wel heeft verkoper reeds de overstap gedaan naar eeuwigdurende erfpacht, dit onder de gunstige voorwaarden.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte ca. 73 m2
- Terras ca. 14 m2
- Frans balkon voorzijde
- Energielabel A+
- Renovatieproject
- HR++ beglazing
- Hoge plafonds
- 2 slaapkamers
- Vloerverwarming
- Projectnotaris Van den Eerenbeemt notariaat
- Servicekosten worden nog vastgesteld
- Onder voorbehoud van splitsing
- Verwachte oplevering Q3 2024

De ter beschikking gestelde illustraties betreffen door de computer gegenereerde beelden en dienen slechts ter voorbeeld voor de afwerking van de appartementen. Aan deze illustraties kunnen geen rechten worden ontleend. Er is een bouwbestek voorhanden welke leidend zal zijn.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alles wat voor hem of haar van belang is of kan zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij uitsluitend makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alles wat van belang is of kan zijn voor u te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

-----------

High-quality renovated flat of approx. 73 m2 and a terrace of approx. 14 m2, in a very great yet quiet location in Amsterdam Oud-Zuid!

This property is part of a very tasteful renovation project. It is a project of a total of 3 apartments with varying sizes between 73 and 87 m2. Each flat is unique in type and offers something for everyone. A special feature of the project is the preservation of the original 1912 character, while at the same time turning them into contemporary flats. The layouts are also very efficient. The large windows provide an abundance of light to both the front and rear.
During renovation, great attention was paid to details, finishing and insulation. All flats have oak flooring in a herringbone pattern and recessed spotlights. There is also underfloor heating with different zones. Of particular note are the colours chosen and the materials used; everything has been carefully coordinated. The houses have not only been renovated internally, but sustainability has also been considered. All window frames have been renewed and the facades have also been addressed. In terms of insulation, the maximum was done within the possibilities of a classic building. By applying these materials, all houses have been awarded an A+ label!

LAYOUT
Entrance, the beautiful front door gives access to the renovated stairwell. The staircase takes you to the third floor. You enter the spacious hall which gives access to all rooms. The living room is located at the front of the property and is lovely and light thanks to the large windows and the nice width. The nice ceiling height also gives the house an extra spacious feeling.
The seating arrangement invites you to relax while overlooking the extension of Frans van Mierisstraat. This gives an unobstructed view without having direct opposite neighbours. At the front, there is also a French balcony facing west. The dining area offers space for a large dining table. The modern kitchen is very functional and offers plenty of storage space. Furthermore, the kitchen is equipped with all kinds of appliances, such as a Quooker, induction hob, combi-microwave, ATAG fridge and freezer. The worktop adds to the luxurious and contemporary look of the house. The kitchen also features a bar area.
The bedrooms are located at the quiet rear of the flat and the master bedroom is absolutely good size. Both bedrooms offer the possibility of placing wardrobes and give access to the spacious terrace of about 14 m2. Here you can place a dining table in addition to a lounge area. The bathroom is located in the middle of the house and equipped with a walk-in shower and a washbasin with cabinet. All taps are in brushed nickel and the sand-coloured tiles are in size 1.20 x 1.20.
In the hall is a separate toilet and also a closet for washer and dryer has been created where you can also have a coat closet.

LOCATION
Amsterdam Zuid does not really need any more explanation, it is a lovely enclave to live in with all amenities directly in the neighbourhood and a very easy route to the arterial roads towards Schiphol, Utrecht, Haarlem and the Gooi. Public transport stops at Van Baerlestraat and Concertgebouwplein with direct connections to Zuid Station, Amstel Station or CS, the bus to Schiphol Airport also stops here. Groceries can be bought at the AH supermarket on Museumplein or at the Albert Cuyp day market, and the Cornelis Schuytstraat with all its speciality shops is a 5-minute bike ride away. The Museumplein itself is a beautiful green oasis in the middle of the neighbourhood, but also the Vondelpark and Beatrixpark are both within easy reach and let's not forget the fantastic Zuiderbad for daily lane swimming. Various schools are within walking distance, both primary and secondary schools and, of course, after-school care and various creches.

OWNERS' ASSOCIATION
The association will consist of 4 members and the management is done by the residents. The service costs have not yet been determined, but will be approx. €125 per month. The association is registered with the Chamber of Commerce.

OWN LAND
The flat is situated on leasehold land. Currently, the ground lease right is being split into 3 new rights. Seller is awaiting an offer from the municipality for the new canon. On request, we can show offers of similar projects which can serve as an estimate. The seller has already switched to perpetual ground lease, under favourable conditions.

DETAILS
- Living area approx. 73 m2
- Terrace approx. 14 m2
- French balcony at the front
- Energy label A+
- Renovation project
- HR++ glazing
- High ceilings
- 2 bedrooms
- Underfloor heating
- Project notary Van den Eerenbeemt notariaat
- Service costs to be determined
- Subject to division
- Expected completion Q3 2024

The illustrations provided are computer-generated images and are for illustrative purposes only. No rights may be derived from these illustrations. A building specification is available and will be leading.

This information has been compiled with the greatest possible care. However, we accept no liability for any inaccuracies or deficiencies in that information or for any consequences arising therefrom. It is the duty of the purchaser to investigate all matters of importance to him or her. With regard to this property, we act solely in an advisory capacity as the estate agents of the vendor. We advise you to engage the services of an NVM estate agent to assist you with the purchasing process. If you have any specific wishes regarding the property, you are advised to notify your purchasing estate agent as soon as possible and to conduct any investigations yourself, or to arrange to have them conducted. If you do not engage the services of a qualified representative, you are deemed by law to have a sufficient understanding and awareness of everything that is or could be of importance to you. NVM terms and conditions apply.

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 975.000 k.k.
Bijdrage VVE
€ 125
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Johannes Vermeerstraat 71 3
Postcode
1071 DN
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
4
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpgezicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 73m²
Inhoud
ca. 216m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV-Kabel, Frans balkon

Energie

Energielabel
A+
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, HR-glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Vloerverwarming geheel
Ketel
(2024, Eigendom)

Buitenruimte

Plattegronden

Johannes Vermeerstraat 71 3, Amsterdam plattegrond-0

Locatie

[{"featureType":"administrative","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#445251"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"color":"#f2f2f2"}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"saturation":"-100"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"color":"#cbcbc6"},{"visibility":"on"}]}]
[{"address": "Johannes Vermeerstraat71","zipCode": "1071 DN","city": "Amsterdam","lat": 52.3567767,"lng": 4.8840812,"heading": 0,"pitch": 0}]

Neem contact met ons op

we helpen je graag verder!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Maurizio Hessels
Partner I Makelaar RM

Maurizio Hessels

06-21909199
maurizio@damstad.nl