De Lairessestraat 108 4, Amsterdam

Amsterdam

De Lairessestraat 108 4

€ 1.250.000 k.k.

De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-0
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-1
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-2
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-3
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-4
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-5
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-6
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-7
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-8
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-9
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-10
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-11
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-12
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-13
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-14
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-15
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-16
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-17
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-18
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-19
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-20
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-21
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-22
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-23
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-24
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-25
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-26
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-27
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-28
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-29
Nieuw!
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-1
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-1
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-1
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam foto-2

Heb je interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Heb je interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Omschrijving

Luxueus en hoogwaardig gerenoveerd appartement van ca. 104 m2 met 2 slaapkamers en 2 spectaculaire dakterrassen van in totaal ca. 87 m2, op een top locatie in Amsterdam Oud Zuid!

ENGLISH TEXT BELOW

Deze woning maakt onderdeel uit van een renovatieproject van in totaal 3 woningen. Ieder appartement is uniek van soort en biedt voor ieder wat wils. Bijzonder aan deze woningen is de breedte (ca. 7,5 meter) in combinatie met de hoge plafonds (tot ca. 3,4 meter). Dit maakt dat de appartementen een haast on-Amsterdams, maar ó zo royaal gevoel geven. De enorme raampartijen zorgen voor een overdaad aan licht aan zowel de voor- als achterzijde.
Bij de renovatie is veel aandacht uit gegaan naar de details en afwerking. In alle appartementen ligt een eikenhouten vloer in visgraat motief gelegd en zijn er inbouwspots aanwezig. Ook is er vloerverwarming welke per vertrek geregeld kan worden. Daarnaast zijn de indelingen van de appartementen zeer efficiënt.

INDELING
Entree, via het zeer decoratieve en ook totaal gerenoveerde trappenhuis komt u bij de voordeur van het appartement op de derde verdieping. U komt binnen in de ruime hal waar de mogelijkheid bestaat om een jassengarderobe te creëren. Het leefgedeelte bevindt zich op de vierde verdieping. Direct in het oog springt de grote plafondhoogte van ca. 3,1 meter en de pui naar het eerste dakterras. De woonkamer bestrijkt de gehele breedte en geniet erg veel lichtinval. De kamer is opgedeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte. Er zijn meerdere opstellingen mogelijk om hier uw eigen draai aan te geven. Het eetgedeelte is zeer ruim van opzet en hier kan u dan ook een royale eettafel plaatsen. De keuken is tevens gemaakt om aan te leven. Het grote kookeiland biedt niet alleen erg veel bergruimte maar heeft ook een bargedeelte. Verder is de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur van Siemens zoals bijvoorbeeld een combi-magnetron, inductiekookplaat met interne afzuiging en een grote koelkast met vriezer. Ook is er natuurlijk een Quooker aanwezig. Via de grote harmonicapui heeft u toegang tot het terras van ca. 22 m2 aan de achterzijde van het appartement. Het verloop van binnen- naar buitenzijde maakt dat dit terras op mooie dagen een verlengstuk zal zijn van de woonkamer. In de namiddag staat de zon op dit gedeelte en is het dus bijvoorbeeld perfect voor een borrel.
Beide slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde van het appartement en beschikken over authentieke spanten van de dakconstructie. De master bedroom is bijzonder ruim van opzet. Ook hier kan u niet om de enorme plafondhoogte heen. Prettig is ook het Velux raam wat in het dakvlak is verwerkt voor extra daglicht. In de slaapkamer is een uitsparing gecreëerd voor het plaatsen van grote kledingkasten. De tweede slaapkamer is vergelijkbaar met de master bedroom en biedt dezelfde plafondhoogte en dakconstructie. In deze kamer is een aparte nis voor uw wasmachine en droger.
De badkamer is gelegen in het midden van het appartement en voorzien van een dubbele inloopdouche en dubbele wastafel. Alle kranen zijn van het bijzondere kwaliteitsmerk Vola en uitgevoerd in mat-wit. De grote keramische tegels zijn wit met marmer adering. In de hal is een separaat toilet en deze is uitgevoerd met dezelfde materialen als in de badkamer.
Om te eindigen is er nog een geweldig royaal dakterras van ca. 65 m2 op het hoofddak van het appartement. Hier heeft er u meer dan voldoende ruimte voor alles wat u maar kan bedenken. Een buitenkeuken, groot loungegedeelte, ruime eettafel, alles is mogelijk met deze oppervlakte. Ook heeft u op dit terras de gehele dag zon. Het terras is toegankelijk middels een glazen dakluik wat elektrisch bedienbaar is.

LIGGING
Het appartement ligt in de Concertgebouwbuurt, één van de meest gewilde buurten van Amsterdam. Het Concertgebouw, Museumplein, Stedelijk- Van Gogh- en Rijksmuseum liggen hier om de hoek, maar ook de geliefde P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat en niet te vergeten het Vondelpark liggen hier op enkele wandelminuten verwijdert. De buurt zelf is rijkelijk voorzien van terrassen, lunch cafés en restaurants. Alle voorzieningen zoals goed aangeschreven scholen en openbaar vervoer (diverse tramlijnen en busverbindingen) bevinden zich op loopafstand van de woning. In de Lairessestraat zelf is geen actieve tramlijn meer aanwezig sinds de aanleg van de Noord-Zuid lijn.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE bestaat uit 4 leden en wordt beheerd door de leden van de vereniging. De actuele servicekosten zijn circa € 100,- per maand. Er is geen meerjarenonderhoudsplan (MJOP) aanwezig en de VvE staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

ERFPACHT
Het appartement staat op gemeentelijke erfpachtgrond waarvan de canon € 1.769,22 per jaar bedraagt. Het huidige tijdvlak loopt tot en met 30 april 2041. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig gedaan voor het behoud van de gunstige voorwaarden.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte ca. 104 m2
- 2 terrassen van totaal ca. 87 m2
- Hoogwaardig gerenoveerd
- Hoge plafonds (ca. 3,1 meter)
- 2 slaapkamers
- Vloerverwarming
- Projectnotaris Van den Eerenbeemt notarissen
- Oplevering in overleg, kan op korte termijn

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alles wat voor hem of haar van belang is of kan zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij uitsluitend makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alles wat van belang is of kan zijn voor u te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

----------------------------------

ENGLISH VERSION

Luxurious and high-quality renovated flat of approx. 104 m2 with 2 bedrooms and 2 spectacular roof terraces totalling approx. 87 m2, on a top location in Amsterdam Oud Zuid!

This property is part of a renovation project of 3 flats in total. Each flat is unique in type and offers something for everyone. Special about these houses is the width (approx. 7.5 metres) in combination with the high ceilings (up to approx. 3.4 metres). This makes the flats feel almost un-Amsterdam, but oh so generous. The enormous windows provide an abundance of light at both the front and rear.
Much attention was paid to details and finishing during the renovation. All flats have oak flooring laid in a herringbone pattern and recessed spotlights. There is also underfloor heating that can be controlled per room. In addition, the layouts of the flats are very efficient.

INDELING
Entrance, via the highly decorative and also totally renovated staircase you will reach the front door of the flat on the third floor. You enter the spacious hall where there is the possibility of creating a coat closet. The living area is located on the fourth floor. Immediately catching the eye is the large ceiling height of approx. 3.1 metres and the façade to the first roof terrace. The living room covers the entire width and enjoys a lot of light. The room is divided into a sitting area and a dining area. Several set-ups are possible to put your own twist on it. The dining area is very spacious and can accommodate a large dining table. The kitchen is also made for living. The large cooking island not only offers a lot of storage space but also a bar area. Furthermore, the kitchen is equipped with all kinds of built-in Siemens appliances, such as a combi-microwave, induction hob with internal extraction and a large fridge with freezer. Of course, there is also a Quooker. Through the large harmonica doors you have access to the terrace of approx. 22 m2 at the rear of the apartment. The gradient from inside to outside makes this terrace an extension of the living room on nice days. In the afternoon, the sun shines on this part, making it perfect for drinks, for example.
Both bedrooms are situated at the front of the flat and feature authentic rafters of the roof construction. The master bedroom is particularly spacious. Here too, you cannot ignore the enormous ceiling height. The Velux window in the roof plane provides extra daylight. A recess has been created in the bedroom to accommodate large wardrobes. The second bedroom is similar to the master bedroom and offers the same ceiling height and roof structure. This room has a separate recess for your washer and dryer.
The bathroom is located in the centre of the flat and equipped with a double walk-in shower and double sink. All taps are from the special quality brand Vola and finished in matt white. The large ceramic tiles are white with marble veining. There is a separate toilet in the hall and it is finished in the same materials as in the bathroom.
To finish, there is a great generous roof terrace of approx. 65 m2 on the main roof of the apartment. Here you have more than enough space for everything you can think of. An outdoor kitchen, large lounge area, spacious dining table, everything is possible with this surface. You will also have sun all day on this terrace.

LOCATION
The flat is located in the Concertgebouw neighbourhood, one of the most sought-after areas of Amsterdam. The Concertgebouw, Museumplein, Stedelijk, Van Gogh and Rijksmuseum are just around the corner, but also the popular P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat and, last but not least, the Vondelpark are just a few minutes' walk away. The neighbourhood itself is abundant with terraces, lunch cafes and restaurants. All amenities such as well-regarded schools and public transport (various tram lines and bus connections) are within walking distance of the house. The Lairessestraat itself no longer has an active tram line since the construction of the North-South line.

OWNERS' ASSOCIATION
The VvE consists of 4 members and is managed by the members of the association. The current service costs are approximately € 100,- per month. There is no multi-year maintenance plan (MJOP) and the VvE is registered with the Chamber of Commerce.

LEASEHOLD
The flat stands on municipal long leasehold land whose canon amounts to € 1.769,22 per year. The current term runs until 30 April 2041. The general provisions for perpetual ground lease 2000 apply. The application to switch to perpetual ground lease has been made in time to maintain the favourable conditions.

DETAILS
- Living area approx. 104 m2
- 2 terraces of approx. 87 m2
- High quality renovation
- High ceilings (approx. 3.1 m)
- 2 bedrooms
- Underfloor heating
- Project notary Van den Eerenbeemt notaries
- Delivery in consultation, can be on short term

This information has been compiled with the greatest possible care. However, we accept no liability for any inaccuracies or deficiencies in that information or for any consequences arising therefrom. It is the duty of the purchaser to investigate all matters of importance to him or her. With regard to this property, we act solely in an advisory capacity as the estate agents of the vendor. We advise you to engage the services of an NVM estate agent to assist you with the purchasing process. If you have any specific wishes regarding the property, you are advised to notify your purchasing estate agent as soon as possible and to conduct any investigations yourself, or to arrange to have them conducted. If you do not engage the services of a qualified representative, you are deemed by law to have a sufficient understanding and awareness of everything that is or could be of importance to you. NVM terms and conditions apply.

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 1.250.000 k.k.
Bijdrage VVE
€ 100
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
De Lairessestraat 108 4
Postcode
1071 PK
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
5
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1917
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpgezicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 104m²
Inhoud
ca. 324m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV-Kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(2023, Eigendom)

Buitenruimte

Plattegronden

De Lairessestraat 108 4, Amsterdam plattegrond-0
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam plattegrond-1
De Lairessestraat 108 4, Amsterdam plattegrond-2

Locatie

[{"featureType":"administrative","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#445251"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"color":"#f2f2f2"}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"saturation":"-100"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"color":"#cbcbc6"},{"visibility":"on"}]}]
[{"address": "De Lairessestraat108","zipCode": "1071 PK","city": "Amsterdam","lat": 52.3538722,"lng": 4.8726537,"heading": 0,"pitch": 0}]

Neem contact met ons op

we helpen je graag verder!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Maaike Huesmann
Partner I Makelaar i.o.

Maaike Huesmann

06-47408270
maaike@damstad.nl