visual taxaties

Taxaties

Taxaties

taxeren

de reële waarde op papier

Taxeren is een combinatie van waarderingsmethodieken, marktkennis en ervaring.

Een rapport dat is opgemaakt en ondertekend door een Register Makelaar Taxateur zal door elke financiële instelling worden geaccepteerd en is in de meeste gevallen zelfs een vereiste. De makelaars van DAMSTAD zijn gecertificeerd als makelaar en taxateur door het kwaliteitsregister Nederlandse Register van Vastgoed taxateurs (NRVT), lid van de NVM en aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). 

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

Great contact with the agent, fully serviced. Knowledge about the market and reliable! Absolutely recommend agency!

We used Damstad both for buying and selling. They are great and super hands on. Our house was sold within 10 days. Would much recommend.

Zeer fijne samenwerking met Damstad makelaars en in het bijzonder Maurizio Hessels in het verkooptraject van mijn appartement. Maurizio beschikt over ruime ervaring en marktkennis wat resulteert in realistische verwachtingen. Maurizio brengt rust in het proces, denkt goed mee en heeft een hands-on, servicegerichte aanpak. Ik beveel Damstad van harte aan!

Professional team and services with many years of experience. Helpful to provide you with information you need. I’m sure you will be at the good hands.

Paul Gaikhorst van Damstad makelaars heeft de verkoop van mijn huis deskundig en vertrouwenwekkend begeleid. De communicatie was altijd heel duidelijk en prettig. We hebben hem al vaker ingeschakeld en steeds tot volle tevredenheid.

De verkoop van onze woning werd goed begeleid door Maurizio. Het is een rustige man met liefde voor zijn vak. Zelfs in de avonduren of weekenden staat hij je te woord indien nodig. Wij zijn zeer tevreden.

Een kundige makelaar met veel marktkennis. Goed en snel contact, wat prettig is tijdens dit proces.

Bekijk alle ervaringen

gecertificeerd

Taxatierapport van jouw object

Wanneer je een woning hebt aangekocht en financiering nodig heeft, zal er in ieder geval een taxatierapport moeten worden opgemaakt. Een taxatie is bedoeld om inzicht te geven in de waarde van een object. Voor het bepalen van deze waarde zijn uiteraard locatie, staat van onderhoud en courantheid van groot belang. Wij baseren ons voornamelijk op objectvergelijking en ervaring om tot een waarde te komen en doen uitgebreid recherche naar de meer specifieke aspecten van het object. We raadplegen daarvoor onder meer het Kadaster, de Milieudienst, de Dienst Bouwen & Wonen van de Gemeente, de voorzitter en administrateur van de VvE.

neem contact met ons op