visual taxaties

Taxaties

taxeren

de reële waarde op papier

Taxeren is een combinatie van waarderingsmethodieken, marktkennis en ervaring.

Een rapport dat is opgemaakt en ondertekend door een Register Makelaar Taxateur zal door elke financiële instelling worden geaccepteerd en is in de meeste gevallen zelfs een vereiste. De makelaars van DAMSTAD | Gaikhorst zijn gecertificeerd als makelaar en taxateur door het kwaliteitsregister Nederlandse Register van Vastgoed taxateurs (NRVT), lid van de NVM en aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). 

Maak een afspraak

Wat onze klanten zeggen

De mooiste kenschets van onze organisatie

Aankoop

9.6

Verkoop

9.5

We hebben een hele goede ervaring met Damstad | Gaikhorst. Zonder hun deskundige hulp was het nooit gelukt om ons droomhuis te kunnen kopen. Met no-nonsens snel schakelen en bescheidenheid is het gelukt. Zeker een aanbeveling!

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - Eksterlaan 2

Heel fijn om wederom via Damstad - Gaikhorst een huis te hebben gekocht. Deskundig advies, sterke communicatie en ondersteuning bij alle vragen! Echt meer dan aan te raden!

-Een funda gebruiker (gerichte aankoop) - Vlasdonk 1

Altijd bereikbaar als je een vraag hebt of ergens advies over wilt hebben. Komt netjes afspraken na. Als je een makelaar zoek ben je hier aan het goede adres. Tevens is de financieel adviseur in dit pand ook een aanrader ! Paul en Lia heel erg bedankt!

-Mevr. Michelle van Klaveren (zoeken en aankoop) - Preludeweg 548

Contact met Anke Knottenbelt was vanaf het begin prima. Anke begreep heel goed wat wij zochten. Anke gaf goede adviezen en was proactief in het aandragen van mogelijkheden in de omgeving waar wij op zoek waren naar een andere woning.

-Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

Bekijk alle ervaringen

gecertificeerd

Taxatierapport van jouw object

Wanneer je een woning hebt aangekocht en financiering nodig heeft, zal er in ieder geval een taxatierapport moeten worden opgemaakt. Een taxatie is bedoeld om inzicht te geven in de waarde van een object. Voor het bepalen van deze waarde zijn uiteraard locatie, staat van onderhoud en courantheid van groot belang. Wij baseren ons voornamelijk op objectvergelijking en ervaring om tot een waarde te komen en doen uitgebreid recherche naar de meer specifieke aspecten van het object. We raadplegen daarvoor onder meer het Kadaster, de Milieudienst, de Dienst Bouwen & Wonen van de Gemeente, de voorzitter en administrateur van de VvE.

neem contact met ons op