Amstelveenseweg 1094, Amsterdam

Amsterdam

Amstelveenseweg 1094 

€ 1.395.000 k.k.

Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-0
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-1
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-2
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-3
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-4
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-5
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-6
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-7
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-8
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-9
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-10
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-11
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-12
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-13
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-14
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-15
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-16
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-17
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-18
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-19
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-20
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-21
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-22
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-23
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-24
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-25
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-26
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-27
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-28
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-29
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-30
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-31
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-32
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-33
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-34
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-35
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-36
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-37
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-38
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-39
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-40
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-41
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-42
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-43
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-44
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-45
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-46
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-47
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-48
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-49
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-50
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-51
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-52
Verkocht
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-1
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-1
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-1
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam foto-2

Heb je intresse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Heb je intresse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Omschrijving

Zeer luxueus, energiezuinig (label A) en hoogwaardig gerenoveerd familiehuis van ca. 186 m² met 7 multifunctionele slaapkamers en 4 badkamers, aan de rand van het Amsterdamse Bos!

ENGLISH TEXT BELOW

Het mag duidelijk zijn dat het ontwerp van deze woning subliem genoemd mag worden. The Grand Interior heeft een plan gemaakt welke tot in de puntjes is uitgedacht, elke ruimte van het huis een eigen karakter gekregen. Zeer prettig is de grote diversiteit van de woning. Zo biedt het meer dan voldoende ruimte voor grote gezinnen, maar ook zijn er andere toepassingen denkbaar. Het ontwerp heeft zich niet alleen gefocust op de indeling, maar ook op zaken zoals het uitgebalanceerde lichtplan en het gebruik van mooie materialen. De van oorsprong jaren '30 woning is volledig gemoderniseerd en weer helemaal van nu. Zo is het gehele huis bijvoorbeeld voorzien van vloerverwarming welke per ruimte geregeld kan worden.

Alle installaties zijn vernieuwd en ook is er aan extra isolatie gedacht. De luxe is in alle aspecten van het huis terug te vinden. Zo zijn er extra hoge deuren (2,70 m) welke speciaal op maat zijn gemaakt alsmede de vele toepassingen van handwerk die overal terug te vinden zijn. De gehele woning is voorzien van een mooie eikenhouten vloer in hongaarse punt motief gelegd en er zijn hoge plinten toegepast.

De kwaliteit en het ontwerp zijn dingen die u in persoon moet ervaren om volledig op waarde te kunnen schatten.

INDELING
Begane grond
Entree, u komt binnen in de ruime hal. Direct wordt de toon gezet voor wat betreft de sfeer en de hoogwaardige afwerking van de woning. De zorgvuldig gekozen materialen en kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en overal in het huis terug te vinden. De hal kenmerkt zich door de sierlijsten en verlichting op de wanden en tevens is er een jassengarderobe gecreëerd. Middels grote taatsdeuren heeft u toegang tot de woonkamer. Dit betreft een doorzonkamer met veel natuurlijk daglicht vanaf beide zijden. Aan de voorzijde is het zitgedeelte met ingebouwd televisie-element. Hier heeft u veel ruimte voor het plaatsen van een grote bank en een los fauteuil. Het letterlijke middelpunt van het woongedeelte is de grote eettafel. Deze is geplaatst midden in de ruimte en alles speelt zich dan ook hier rondom af. Het is mogelijk om zeker 8 personen aan deze tafel te kunnen laten zetelen zonder dat dit krap wordt.

In het achterste gedeelte van het leefgedeelte is de keuken met riant kookeiland. Ook hier is weer gekozen voor mooie en duurzame materialen. Zo is het werkblad bijvoorbeeld vervaardigd uit keramiek. Alle inbouwapparatuur is van Siemens en Bosch en er is rekening gehouden met grote gezinnen. Zo zijn er zowel een groot formaat koelkast alsmede een groot formaat vriezer aanwezig en is er tevens gekozen voor twee grote ovens en een wijnklimaatkast. Bijzonder is de grote aluminium harmonicapui welke het terras direct met het leefgedeelte verbindt. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de nieuw aangelegde tuin welke is gelegen op het zuidwesten. De tuin is ca. 60 m2 groot en biedt genoeg ruimte voor een grote loungeopstelling en een eettafel.

Eerste verdieping
Via de authentieke jaren '30 trap komt u op de eerste etage. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers. De master bedroom is gelegen aan de voorzijde en roept herinneringen op van een chique hotelsuite. Zo is er gekozen voor een op maat gemaakt wasmeubel welke in een nis is weggewerkt. De ensuite badkamer is afgesloten middels een grote glazen schuifdeur en voorzien van een solid surface ligbad en een dubbele douche. Aan de achterzijde van de etage is een tweede slaapkamer met ook een eigen en-suite badkamer. Deze kamer beschikt over een gedeelte waar grote kledingkasten kunnen worden gerealiseerd en heeft bovendien toegang tot een zonnig balkon. De grote ramen en de zonligging maken dit een extreem lichte ruimte. Op de overloop is een separaat toilet. Zeker het stucwerk in de wc's verdient een speciale vermelding, dit is speciaal Italiaans stucco wat met de hand is gezet en bijdraagt aan het luxe karakter van de woning.

Tweede verdieping
Op de tweede etage zijn tevens twee slaapkamers gerealiseerd welke samen een badkamer delen. Ook hier is gekozen voor dezelfde hoogwaardige afwerking zoals overal in het huis terug te vinden is. Mooie voorbeelden zijn het op maat gemaakte wasmeubel met extra opbergruimte en de luxe inbouwkranen. Er is dus daadwerkelijk nergens op bespaard.

Souterrain
Los van de eerder genoemde vier slaapkamers op de bovengelegen etages zijn er ook in het souterrain nog drie extra slaapkamers. Deze kunnen natuurlijk ook voor andere toepassingen worden gebruikt dan alleen om te slapen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een werkplek aan huis, speelruimte of wellicht zelfs een kamer om te ontspannen. Zeker de kamers aan de tuinzijde genieten veel lichtinval omdat de ramen boven het maaiveld zitten. De badkamer is toegankelijk vanaf de overloop en voorzien van een grote inloopdouche en weer een solid surface ligbad. Ook is er een aparte ruimte welke perfect kan dienen als bijkeuken/waskamer.

DUURZAAMHEID
In 2022/23 is door de huidige eigenaren het volledige woonhuis onderhanden genomen. Dat wil zeggen dat van het oorspronkelijke woonhuis alleen de buitenmuren zijn blijven staan, voor de rest is werkelijk alles nieuw. Dat heeft in ieder geval als voordeel dat de woonhuis direct te betrekken is.

Met de renovatie is er ook volop aandacht besteed aan het verduurzamen van het woonhuis. Zo zijn o.a. alle vloeren vernieuwd en voorzien van vloerverwarming, zijn alle kozijnen en ramen vervangen voor HR++ glas. Dat vertaalt zich in een energielabel A. De jaarlijkse vaste lasten voor gas en elektra zijn dan ook zeer beperkt.

Kortom een fijn woonhuis met het oog op de toekomst!

LIGGING
Het huis ligt aan de Amstelveenseweg op fietsafstand van de binnenstad en op korte afstand van het Gelderlandplein en het winkelcentrum Stadshart Amstelveen met een zeer ruim aanbod van dagelijkse en luxe winkelfaciliteiten. Nabij zijn veel voorzieningen waaronder diverse sportmogelijkheden (Spa Zuiver), dagrecreatie in het Amsterdamse Bos en het Amstelpark, en een grote diversiteit aan scholen. De buurt kenmerkt zich als zeer kindvriendelijk met veel mogelijkheden om buiten te spelen.

Station Zuid-WTC ligt op een steenworp afstand met goede verbinding naar Schiphol alsmede de uitvalswegen Ring A-10, A-4, A-5. En er is "voor de deur" een ruim aanbod aan openbaar vervoer. Tevens is het mogelijk om uw elektrische auto voor de deur te laden.

EIGEN GROND
Het woonhuis staat op eigen grond.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte ca. 186 m²
- Perfect voor grote gezinnen
- Instapklaar
- Volledig gerenoveerd
- Zeer hoogwaardige afwerking
- Uitgebreid lichtplan
- 7 multifunctionele slaapkamers en 4 badkamers
- Tuin op het zuidwesten van ca. 60 m2
- 2 terrasen van ca. 16 m2
- Naar ontwerp van The Grand Interior
- Al het meubilair is van The Grand Collection en ter overname
- Energiezuinig met label A
- Vaste notaris Buma Algera Notariaat
- Oplevering in overleg, kan direct.

--------------------

Very luxurious, energy efficient (label A) and high-quality renovated family house of approx. 186 m2 with 7 multifunctional bedrooms and 4 bathrooms, at the edge of the Amsterdamse Bos!

It may be clear that the design of this house can be called sublime. The Grand Interior created a plan that has been thought out to perfection, giving each room of the house its own character. Very pleasing is the great diversity of the house. It offers more than enough space for large families, but other uses are also conceivable. The design focused not only on the layout, but also on things like the balanced lighting plan and the use of beautiful materials. Originally from the 1930s, the house has been completely modernised and is completely up to date again. For example, the entire house has underfloor heating, which can be controlled per room. All installations have been renewed and extra insulation has been considered. The luxury can be found in all aspects of the house. For instance, there are extra high doors (2.70 m) that were specially made to measure and the many applications of handicraft can be found everywhere. The entire house has a beautiful oak floor laid in Hungarian point laid and high skirting boards have been applied.
The quality and design are things you have to experience in person to fully appreciate.

LAYOUT
Entrance, you enter the spacious hall. Immediately, the tone is set regarding the ambience and high-quality finish of the house. The carefully chosen materials and colours are perfectly matched and can be found throughout the house. The hall is characterised by the decorative mouldings and lighting on the walls, and a coat closet has also been created. Large pivot doors give access to the living room. This is a living room with lots of natural daylight from both sides. At the front is the sitting area with built-in television. Here you have plenty of room to place a large sofa and a separate armchair. The literal centrepiece of the living area is the large dining table. It is placed in the middle of the room and everything takes place around it. It is possible to seat at least eight people at this table without it becoming cramped. At the back of the living area is the kitchen with a spacious cooking island. Here, too, beautiful and durable materials have been chosen. For example, the worktop is made of ceramic. All built-in appliances are from Siemens and Bosch and large families have been taken into account. Both a large-sized fridge and a large-sized freezer are available, and two large ovens and a wine cooler have also been chosen.A special feature is the large aluminium folding window that connects the terrace directly to the living area. From the terrace, you have a view of the newly landscaped garden facing south-west. The garden measures approx. 60 m2 and offers enough space for a large lounge arrangement and a dining table.

The authentic 1930s staircase leads to the first floor. There are two bedrooms on this floor. The master bedroom is located at the front and evokes memories of a chic hotel suite. For example, a custom-made washbasin has been chosen, which is concealed in an alcove. The ensuite bathroom is closed by a large sliding glass door and fitted with a solid surface bathtub and a double shower. At the rear of the floor is a second bedroom with its own ensuite bathroom as well. This room has an area where large wardrobes can be realised and also has access to a sunny balcony. The large windows and sun exposure make this an extremely bright room. On the landing is a separate toilet. Certainly the stucco in the toilets deserves a special mention, this is special Italian stucco which is set by hand and contributes to the luxurious character of the house.

The second floor also comprises two bedrooms which share a bathroom. Here too, the same high-quality finish was chosen as can be found throughout the house. Nice examples are the custom-made washbasin with extra storage space and the luxurious built-in taps. So nothing has been skimped on.

Apart from the aforementioned four bedrooms on the upper floors, there are also three additional bedrooms in the basement. These can of course also be used for other purposes than just sleeping. Think, for example, of a home office, playroom or perhaps even a room for relaxing. Especially the rooms on the garden side enjoy a lot of light as the windows are above ground level. The bathroom is accessible from the landing and equipped with a large walk-in shower and another solid surface bathtub. There is also a separate room which could perfectly serve as a utility/laundry room.

LOCATION
The house is located on Amstelveenseweg within cycling distance of the city centre and a short distance from Gelderlandplein and the shopping centre Stadshart Amstelveen with a very wide range of daily and luxury shopping facilities. Nearby are many amenities including various sports facilities (Spa Zuiver), daytime recreation in the Amsterdamse Bos and the Amstelpark, and a wide variety of schools. The neighbourhood is very child-friendly with plenty of opportunities to play outside. Station Zuid-WTC is a stone's throw away with good connections to Schiphol as well as the arterial roads Ring A-10, A-4, A-5. And there is plenty of public transport "in front of the door". It is also possible to charge your electric car in front of the door.

OWN LAND/ LONG LEASE
The house stands on private land.

DETAILS
- Living area approx. 186 m2
- Perfect for large families
- Ready to move in
- Completely renovated
- Very high quality finishing
- Extensive lighting plan
- 7 multifunctional bedrooms and 4 bathrooms
- Southwest facing garden of approx. 60 m2
- 2 terraces of approx. 16 m2
- Designed by The Grand Interior
- All furniture is from The Grand Collection and can be taken over
- Energy efficient with label A
- Purchase contract must be signed at Buma Algera Notary
- Delivery in consultation, can be done immediately.

Kenmerken

Aanvaarding

Inrichting
Gemeubileerd
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Amstelveenseweg 1094
Postcode
1081 JV
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 186m²
Perceeloppervlakte
ca. 117m²
Inhoud
ca. 565m³

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
4
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Vloerverwarming geheel
Ketel
Valliant Ecotec plus CW6 (2023, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Zuidwest, 57m², 476×1199cm

Plattegronden

Amstelveenseweg 1094, Amsterdam plattegrond-0
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam plattegrond-1
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam plattegrond-2
Amstelveenseweg 1094, Amsterdam plattegrond-3

Locatie

[{"featureType":"administrative","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#445251"}]},{"featureType":"landscape","elementType":"all","stylers":[{"color":"#f2f2f2"}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"saturation":"-100"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"color":"#cbcbc6"},{"visibility":"on"}]}]
[ { "address": "Amstelveenseweg 1094", "zipCode": "1081 JV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3228777, "lng": 4.8571867, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Neem contact met ons op

we helpen je graag verder!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Maurizio Hessels
Partner I Makelaar RM

Maurizio Hessels

06-21909199
maurizio@damstad.nl