Oosterpark 53 E, Amsterdam

Amsterdam

Oosterpark 53 E

€ 625.000 k.k.

Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-0
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-1
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-2
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-3
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-4
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-5
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-6
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-7
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-8
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-9
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-10
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-11
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-12
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-13
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-14
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-15
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-16
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-17
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-18
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-19
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-20
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-21
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-22
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-23
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-24
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-25
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-26
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-27
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-28
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-29
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-30
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-31
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-1
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-1
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-1
Oosterpark 53 E, Amsterdam foto-2

Heb je interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Heb je interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Omschrijving

Luxueus, hoogwaardig gerenoveerd en energiezuinig appartement van ca. 57 m2, met een zeer royaal dakterras van ca. 40 m2, op een top locatie aan het Oosterpark!

ENGLISH TEXT BELOW

Deze woning maakt onderdeel uit van een zeer smaakvol vernieuwbouwproject. Het betreft een project van in totaal 5 woningen met wisselende afmetingen tussen de 56 en 128 m2. Ieder appartement is uniek van soort en biedt voor ieder wat wils. Bijzonder aan het project is het behoud van het oorspronkelijke karakter uit 1896, dit terwijl het toch hedendaagse appartementen zijn geworden. De indelingen zijn bovendien zeer efficient te noemen. De enorme raampartijen zorgen voor een overdaad aan licht aan zowel de voor- als achterzijde.
Bij de renovatie is veel aandacht uit gegaan naar de details, afwerking en isolatie. In alle appartementen ligt een eikenhouten vloer in een visgraat motief gelegd en zijn er inbouwspots aanwezig. Ook is er vloerverwarming met verschillende zones. Bijzonder zijn de gekozen kleuren en de gebruikte materialen, alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd. De woningen zijn niet alleen intern gerenoveerd, maar ook het gehele pand is grondig aangepakt. Van de fundering tot het dak en al het tussenliggende is vernieuwd en gemoderniseerd. Qua isolatie is er het maximale gedane binnen de mogelijkheden van een klassiek pand. Door het toepassen van deze specifieke materialen hebben alle woningen een A-label gekregen!

INDELING
Entree, de prachtige origineel voordeur geeft toegang tot de rijkelijk versierde vestibule. Het oorspronkelijke karakter komt hier duidelijk terug in de marmeren afwerking en de decoratieve ornamenten op wanden en plafonds. Via het nieuw gerenoveerde trappenhuis bereikt u de voordeur van het appartement op de 3e verdieping.
U komt binnen in de hal waar het mogelijk is een jassengarderobe te creëren. De woonkamer is aan de voorzijde van het pand gelegen. De ramen bieden uitzicht over het Oosterpark en de prachtige originele kroonlijst die het pand rijk is. 
De zitopstelling nodigt uit om lekker te ontspannen terwijl u zicht heeft op het groen van het tegenover gelegen park. Er zijn meerdere opstellingen mogelijk om hier uw eigen draai aan te geven. Het eetgedeelte biedt plaats voor een ruime eettafel. De keuken is zeer functioneel ingedeeld en biedt veel opbergmogelijkheden. Verder is de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een Quooker, inductiekookplaat met interne afzuiging, combi-magnetron, koelkast en vriezer van Bosch. Het dikke werkblad draagt bij aan de luxueuze en eigentijdse uitstraling van de woning.
De slaapkamer is gelegen aan de rustige achterzijde van het appartement en en geeft het idee van een hotelsuite. Er is een indeling gemaakt waarbij het bed in het midden van de ruimte staat en dus direct uitzicht heeft op de groene binnentuinen. Aan weerszijden van het bed is het mogelijk om grote kledingkasten te plaatsen. De en-suite badkamer is afgesloten middels een grote glazen deur en beschikt over een zeer ruime inloopdouche met een bankje. De wastafel lijkt sprekend uit een hotel te komen en is aan de achterzijde van het bed gesitueerd.
Via de vaste trap heeft u toegang tot het meer dan spectaculaire dakterras van ca. 40 m2. Hier voelt u zich de koning te rijk en torent u letterlijk boven alles in iedereen uit. Het uitzicht over het Oosterpark is dan ook daadwerkelijk fenomenaal te noemen. Verder is er in de hal een apart toilet en ook is er een kast voor wasmachine en droger gecreëerd.

LIGGING
De woning is gelegen in stadsdeel Oost, in de gezellige Oosterparkbuurt. Het belangrijkste aspect is natuurlijk het Oosterpark direct voor de deur. Verder zijn er diverse voorzieningen te vinden op o.a. het Beukenplein en de Eerste Oosterparkstraat. Aan goede horeca rondom het Oosterpark is geen gebrek zoals bijvoorbeeld Tapperij de Eeuwige Jeugd, café Kuijper, De Biertuin Oost en Bar Bukowski. Ook Oostpoort biedt een grote verscheidenheid aan winkels, café's en restaurants, een zwembad om de hoek en heerlijke terrassen langs het water.  
Verschillende bezienswaardigheden zijn nabij gelegen, zoals het Tropenmuseum, Artis, Hortus Botanicus Amsterdam, Hermitage en Koninklijk Theater Carre. Recreëren kan voor de deur in het Oosterpark of aan de Amstel. 
De uitvalswegen zijn gunstig ten op zichten van de A-10 ring. Via afrit S113 zijn ook de A1 en A2 goed bereikbaar. Tevens zijn er voldoende aansluitingen voor het openbaar vervoer. Tramlijn 1, 3 en 19 ligt op loopafstand, het Amstelstation en treinstation Muiderpoort liggen op enkele minuten fietsafstand.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE bestaat uit 5 leden en professionele beheerd zal worden aangesteld. De servicekosten zijn nog niet vastgesteld em de VvE staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

EIGEN GROND/ ERFPACHT
Het appartement is gelegen op eigen grond.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte ca. 57 m2
- Enorm dakterras van ca. 40 m2
- Energielabel A
- Gelegen op eigen grond
- Vernieuwbouwproject
- Nieuwe fundering
- HR++ beglazing
- Vloerverwarming
- Projectnotaris Hartman LMH
- Servicekosten worden nog vastgesteld
- Oplevering in overleg

----------

Luxurious, high-quality renovated and energy-efficient flat of approx. 57 m2, with a very generous roof terrace of approx. 40 m2, in a prime location at the Oosterpark!

ENGLISH TEXT BELOW

This apartment is part of a very tasteful renovation project. It is a project of a total of 5 apartments with varying sizes between 56 and 128 m2. Each flat is unique in type and offers something for everyone. A special feature of the project is the preservation of the original character from 1896, while still turning them into contemporary flats. The layouts are also very efficient. The enormous windows provide an abundance of light to both the front and rear.
During renovation, great attention was paid to details, finishing and insulation. All flats have oak flooring in a herringbone pattern and recessed spotlights. There is also underfloor heating with different zones. Of particular note are the colours chosen and the materials used; everything has been carefully coordinated. The houses have not only been renovated internally, but the entire property has also been thoroughly renewed. From the foundation to the roof and everything in between has been renovated and modernised. In terms of insulation, the maximum was done within the possibilities of a classic building. By applying these specific materials, all residences have received an A-label!

LAYOUT
Entrance, the beautiful original front door gives access to the richly decorated vestibule. The original character is clearly reflected here in the marble finish and decorative ornaments on walls and ceilings. Via the newly renovated staircase, you reach the front door of the flat on the 3rd floor.
You enter the hallway where it is possible to create a coat storage. The living room is located at the front of the property. The windows offer views over the Oosterpark and the beautiful original cornice that the property features. 
The seating arrangement invites you to relax while overlooking the greenery of the opposite park. The dining area offers space for a decent size dining table. The kitchen is very functional and offers plenty of storage space. Furthermore, the kitchen is equipped with all kinds of built-in appliances such as a Quooker, induction hob with internal extraction, combi-microwave, fridge and freezer by Siemens. The thick worktop adds to the luxurious and contemporary look of the house.
The bedroom is located at the quiet rear of the apartment and and gives the idea of a hotel suite. A layout has been created where the bed is in the centre of the room and thus has direct views of the green courtyard. On either side of the bed is space for large wardrobes. The en-suite bathroom is closed by a large glass door and features a very spacious walk-in shower with a bench. The washbasin is located at the back of the bed and looks like it came from a hotel.
Via the fixed staircase, you have access to the more than spectacular roof terrace of approx. 40 m2. Here you feel like royalty and literally tower above everything and everyone. The view over the Oosterpark is truly phenomenal. There is also a separate toilet in the hallway and a closet for washing machine and dryer.

LOCATION
The house is located in Oosterpark neighbourhood. The most important aspect is of course the Oosterpark right in front of the building. Furthermore, various amenities can be found on the Beukenplein and the Eerste Oosterparkstraat. There is no shortage of good cafés and restaurants around Oosterpark, such as Tapperij de Eeuwige Jeugd, Café Kuijper, De Biertuin Oost and Bar Bukowski. Oostpoort also offers a wide variety of shops, cafés and restaurants, a swimming pool around the corner and lovely terraces along the water.  
Several places of interest are located nearby, such as the Tropenmuseum, Artis, Hortus Botanicus Amsterdam, Hermitage and Royal Theatre Carre. Recreation is possible in front of the door in the Oosterpark or alongside the Amstel River. 
The A1 and A2 motorways are easily accessible via exit S113. There are also plenty of public transport connections. Tram lines 1, 3 and 19 are within walking distance, the Amstel Station and Muiderpoort train station are just a few minutes away by bicycle.

OWNERS' ASSOCIATION
The VvE consists of 5 members and professional management will be appointed. The service costs have not yet been determined and the association is registered with the Chamber of Commerce.

OWN LAND/ LONG LEASEHOLD
The flat is located on private land.

PARTICULARS
- Living area approx. 57 m2
- Huge roof terrace of approx 40 m2
- Energy label A
- Situated on own ground
- New renovation project
- New foundations
- HR++ glazing
- Underfloor heating
- Project notary Hartman LMH
- Service costs to be determined
- Completion in consultation

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 625.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Oosterpark 53 E
Postcode
1092 AP
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
5
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1896
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 57m²
Inhoud
ca. 188m³

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV-Kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd, HR-glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Vloerverwarming geheel
Ketel
(2022, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Documenten

Plattegronden

Oosterpark 53 E, Amsterdam plattegrond-0
Oosterpark 53 E, Amsterdam plattegrond-1
Oosterpark 53 E, Amsterdam plattegrond-2
Oosterpark 53 E, Amsterdam plattegrond-3

Locatie

[ { "address": "Oosterpark 53", "zipCode": "1092 AP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3589284, "lng": 4.9214981, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Neem contact met ons op

we helpen je graag verder!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Maaike Huesmann
Partner I Makelaar i.o.

Maaike Huesmann

06-47408270
maaike@damstad.nl