Oosterpark 53 A, Amsterdam

Amsterdam

Oosterpark 53 A

€ 1.275.000 k.k.

Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-0
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-1
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-2
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-3
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-4
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-5
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-6
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-7
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-8
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-9
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-10
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-11
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-12
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-13
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-14
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-15
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-16
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-17
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-18
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-19
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-20
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-21
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-22
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-23
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-24
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-25
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-26
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-27
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-28
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-29
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-30
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-31
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-32
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-33
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-34
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-35
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-1
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-1
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-1
Oosterpark 53 A, Amsterdam foto-2

Heb je interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Heb je interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Omschrijving

Luxueus, hoogwaardig gerenoveerd en energiezuinig dubbel benedenhuis van ca. 128 m2 met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een zonnige tuin van ca. 30 m2, op een top locatie aan het Oosterpark!

ENGLISH TEXT BELOW

Deze woning maakt onderdeel uit van een zeer smaakvol vernieuwbouwproject. Het betreft een project van in totaal 5 woningen met wisselende afmetingen tussen de 56 en 128 m2. Ieder appartement is uniek van soort en biedt voor ieder wat wils. Bijzonder aan het project is het behoud van het oorspronkelijke karakter uit 1896, dit terwijl het toch hedendaagse appartementen zijn geworden. De indelingen zijn bovendien zeer efficient te noemen. De enorme raampartijen zorgen voor een overdaad aan licht aan zowel de voor- als achterzijde.
Bij de renovatie is veel aandacht uit gegaan naar de details, afwerking en isolatie. In alle appartementen ligt een eikenhouten vloer in een visgraat motief gelegd en zijn er inbouwspots aanwezig. Ook is er vloerverwarming met verschillende zones. Bijzonder zijn de gekozen kleuren en de gebruikte materialen, alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd. De woningen zijn niet alleen intern gerenoveerd, maar ook het gehele pand is grondig aangepakt. Van de fundering tot het dak en al het tussenliggende is vernieuwd en gemoderniseerd. Qua isolatie is er het maximale gedane binnen de mogelijkheden van een klassiek pand. Door het toepassen van deze specifieke materialen hebben alle woningen een A-label gekregen!

INDELING
Entree, de prachtige origineel voordeur geeft toegang tot de rijkelijk versierde vestibule. Het oorspronkelijke karakter komt hier duidelijk terug in de marmeren afwerking en de decoratieve ornamenten op wanden en plafonds. Via de vernieuwde entree komt u bij de voordeur van het appartement op de bel-etage.
U komt binnen in het hal waar u uw jassengarderobe kan hebben en waar een bankje is gecreëerd om uw schoenen aan te trekken. Een grote stalen taatsdeur geeft toegang tot de woonkamer. Direct bij binnenkomst wordt de toon gezet. Er is gekozen voor een bijzondere indeling waarbij de keuken in het midden van de woning is geplaatst. In het midden van de ruimte is een groot kookeiland met een bargedeelte voor krukken. Het dikke werkblad draagt bij aan de luxueuze en eigentijdse uitstraling van de woning. Echter wellicht het meest opvallend is de manier waarop de hoge kasten in de ruimte zijn verwerkt. Deze hebben qua uitstraling veel weg van een klassieke en-suite kast. Zo komt het rijke verleden weer op een moderne manier terug in het ontwerp. De keuken is zeer functioneel ingedeeld en biedt veel opbergmogelijkheden. Verder is de keuken voorzien van allerlei inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een Quooker, inductiekookplaat met interne afzuiging, combi-magnetron, koelkast en vriezer van Siemens. Aan de kopse kant van het kookeiland is een room divider geplaatst waar het o.a. mogelijk is om een koffiehoek te hebben. Aan de voorzijde van de woning is het eetgedeelte. Hier is voldoende ruimte voor een grote eettafel. Vanaf de eettafel heeft u een geweldig uitzicht over het groen van het Oosterpark. Ook zijn er verschillende nissen gecreëerd voor het plaatsen van decoratie en is er speciale uitsparing gemaakt voor het ophangen van de televisie.
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de bel-etage. De hoge plafonds in combinatie met de enorme glazen schuifpui zorgen niet alleen voor enorm veel licht, maar ook dragen ze bij aan een extra ruimtelijk gevoel. Natuurlijk is het mogelijk om hier een grote zitopstelling met meerdere modules te plaatsen. Indien gewenst zou u ook hier uw eetgedeelte kunnen maken en dan nog is het mogelijk om ook een zithoek te creëren. Het is mogelijk om de grote schuifpui wagenwijd open te zetten. Zodoende zal u zeker in de zomer binnen en buiten als één geheel aanvoelen. Via de brede trap heeft u toegang tot de tuin van ca. 30 m2 welke op het zuiden is gelegen. Deze is bijvoorbeeld perfect voor het plaatsen van een fijne lounge, maar ook is het mogelijk om een grote eettafel neer te zetten. Vanwege de ligging op het zuiden geniet u hier 's middags heerlijk van de zon.
De drie slaapkamers en twee badkamers zijn gelegen in het souterrain van de woning. Echter het prettige aan deze verdieping is dat deze niet geheel onder het maaiveld is gelegen. De master bedroom is aan de voorzijde van de woning en beschikt niet alleen over veel ruimte voor grote kledingkasten, maar ook over een en-suite badkamer. Deze is voorzien van een vrijstaand ligbad, riante inloopdouche en een dubbele wastafel. Alle kranen zijn uitgevoerd in geborsteld RVS en in de douche is een nis gecreëerd. Aan de achterzijde van de verdieping zijn twee goed formaat slaapkamers. Beide kenmerken zich door de prettige lichtinval vanwege de grote ramen. In het midden van de verdieping is een gedeelde badkamer voorzien van een inloopdouche en planken met solid surface waskom.

LIGGING
De woning is gelegen in stadsdeel Oost, in de gezellige Oosterparkbuurt. Het belangrijkste aspect is natuurlijk het Oosterpark direct voor de deur. Verder zijn er diverse voorzieningen te vinden op o.a. het Beukenplein en de Eerste Oosterparkstraat. Aan goede horeca rondom het Oosterpark is geen gebrek zoals bijvoorbeeld Tapperij de Eeuwige Jeugd, café Kuijper, De Biertuin Oost en Bar Bukowski. Ook Oostpoort biedt een grote verscheidenheid aan winkels, café's en restaurants, een zwembad om de hoek en heerlijke terrassen langs het water.  
Verschillende bezienswaardigheden zijn nabij gelegen, zoals het Tropenmuseum, Artis, Hortus Botanicus Amsterdam, Hermitage en Koninklijk Theater Carre. Recreëren kan voor de deur in het Oosterpark of aan de Amstel. 
De uitvalswegen zijn gunstig ten op zichten van de A-10 ring. Via afrit S113 zijn ook de A1 en A2 goed bereikbaar. Tevens zijn er voldoende aansluitingen voor het openbaar vervoer. Tramlijn 1, 3 en 19 ligt op loopafstand, het Amstelstation en treinstation Muiderpoort liggen op enkele minuten fietsafstand.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE bestaat uit 5 leden en professionele beheerd zal worden aangesteld. De servicekosten zijn nog niet vastgesteld en de VvE staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

EIGEN GROND/ ERFPACHT
Het appartement is gelegen op eigen grond.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte ca. 128 m2
- Tuin op zuiden van ca. 30 m2
- Energielabel A
- Vernieuwbouwproject
- Nieuwe fundering
- HR++ beglazing
- Hoge plafonds
- 3 slaapkamers
- 2 badkamers
- Vloerverwarming
- Projectnotaris Hartman LMH
- Servicekosten worden nog vastgesteld
- Oplevering in overleg

----------

Luxurious, high-quality renovated and energy-efficient double ground floor house of approx. 128 m2 with 3 bedrooms, 2 bathrooms and a sunny garden of approx. 30 m2, in a prime location at Oosterpark!

This apartment is part of a very tasteful renovation project. It is a project of a total of 5 apartments with varying sizes between 56 and 128 m2. Each flat is unique in type and offers something for everyone. A special feature of the project is the preservation of the original character from 1896, while still turning them into contemporary flats. The layouts are also very efficient. The enormous windows provide an abundance of light to both the front and rear.
During renovation, great attention was paid to details, finishing and insulation. All flats have oak flooring in a herringbone pattern and recessed spotlights. There is also underfloor heating with different zones. Of particular note are the colours chosen and the materials used; everything has been carefully coordinated. The houses have not only been renovated internally, but the entire property has also been thoroughly renewed. From the foundation to the roof and everything in between has been renovated and modernised. In terms of insulation, the maximum was done within the possibilities of a classic building. By applying these specific materials, all residences have received an A-label!

LAYOUT
Entrance, the beautiful original front door gives access to the richly decorated vestibule. The original character is clearly reflected here in the marble finish and decorative ornaments on walls and ceilings. The renovated entrance hall leads to the front door of the flat on the bel-etage.
You enter the hall where you can have your coat closet and where a bench has been created to put on your shoes. A large steel pivot door gives access to the living room. Immediately upon entering, the tone is set. An interestingl layout has been chosen with the kitchen placed in the middle of the house. In the centre of the room is a large cooking island with an area for barstools. The thick worktop adds to the luxurious and contemporary look of the house. However, perhaps most striking is the way the tall cabinets have been incorporated into the space. In terms of appearance, these resemble a classic en-suite cupboard. This brings the rich past back into the design in a modern way. The kitchen is very functional and offers plenty of storage space. Furthermore, the kitchen is equipped with all kinds of built-in appliances, such as a Quooker, induction hob with internal extraction, combi-microwave, fridge and freezer by Siemens. At the head of the kitchen island is a room divider where it is possible to have a coffee corner. At the front of the house is the dining area. Here there is enough space for a large dining table. From the dining table you have a great view over the greenery of the Oosterpark. Several alcoves have also been created for placing decorations and a special recess has been made for hanging the television.
The living room is located at the back of the bell floor. The high ceilings combined with the huge sliding glass doors not only provide a huge amount of light, but also contribute to an extra spacious feeling. Of course, it is possible to place a large seating arrangement with several modules. But if desired, you could also create your dining area here and even then it is possible to create a seating area as well. You can open the large sliding doors almost completely. This way, especially in summer, inside and outside will become one. Via the wide staircase you have access to the south-facing garden of approx. 30 m2. This is perfect for placing a nice lounge, but it is also possible to place a large dining table. Because of its south-facing positioning, you can enjoy the sun here in the afternoon.
The three bedrooms and two bathrooms are located in the basement of the house. However, the nice thing about this floor is that it is not completely below ground level. The master bedroom is at the front of the house and not only has plenty of space for large wardrobes, but also an en-suite bathroom. This is equipped with a freestanding bathtub, spacious walk-in shower and a double sink. All taps are in brushed stainless steel and an alcove has been created in the shower. At the rear of the floor are two good-sized bedrooms. Both are characterised by pleasant light due to the large windows. In the middle of the floor is a shared bathroom equipped with a walk-in shower and shelves with solid surface wash basin.

LOCATION
The house is located in Oosterpark neighbourhood. The most important aspect is of course the Oosterpark right in front of the building. Furthermore, various amenities can be found on the Beukenplein and the Eerste Oosterparkstraat. There is no shortage of good cafés and restaurants around Oosterpark, such as Tapperij de Eeuwige Jeugd, Café Kuijper, De Biertuin Oost and Bar Bukowski. Oostpoort also offers a wide variety of shops, cafés and restaurants, a swimming pool around the corner and lovely terraces along the water.  
Several places of interest are located nearby, such as the Tropenmuseum, Artis, Hortus Botanicus Amsterdam, Hermitage and Royal Theatre Carre. Recreation is possible in front of the door in the Oosterpark or alongside the Amstel River. 
The A1 and A2 motorways are easily accessible via exit S113. There are also plenty of public transport connections. Tram lines 1, 3 and 19 are within walking distance, the Amstel Station and Muiderpoort train station are just a few minutes away by bicycle.

OWNERS' ASSOCIATION
The VvE consists of 5 members and professional management will be appointed. The service costs have not yet been determined and the association is registered with the Chamber of Commerce.

OWN LAND/ LONG LEASEHOLD
The flat is located on private land.

PARTICULARS
- Living area approx. 128 m2
- South facing garden of approx 30 m2
- Energy label A
- 3 bedrooms
- 2 bathrooms
- Situated on own ground
- New renovation project
- New foundations
- HR++ glazing
- Underfloor heating
- Project notary Hartman LMH
- Service costs to be determined
- Completion in consultation

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 1.275.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Adres
Oosterpark 53 A
Postcode
1092 AP
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort appartement
Dubbel benedenhuis, Appartement
Woonlaag
1
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1896
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 128m²
Inhoud
ca. 459m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV-Kabel, Schuifpui, Natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, HR-glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Vloerverwarming geheel
Ketel
(2022, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
Zuid, 30m², 6×5cm

Documenten

Plattegronden

Oosterpark 53 A, Amsterdam plattegrond-0
Oosterpark 53 A, Amsterdam plattegrond-1
Oosterpark 53 A, Amsterdam plattegrond-2

Locatie

[ { "address": "Oosterpark 53", "zipCode": "1092 AP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3589284, "lng": 4.9214981, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Neem contact met ons op

we helpen je graag verder!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Maurizio Hessels
Partner I Makelaar RM

Maurizio Hessels

06-21909199
maurizio@damstad.nl